Internationaal verpakkingsleverancier LC Packaging neemt een meerderheidsbelang in Hagens Verpakkingen. Het Venlose opzetstation - dat voornamelijk de AGF markt in het zuidoosten van Nederland en de Duitse grensstreek bedient - levert opzetdozen voor zowel golfkarton als massief karton. De komst van LC Packaging betekent behoud van kwaliteit en hoogwaardige service en een uitbreiding van het dienstenportfolio.

Een belangrijke stap
Voor LC Packaging betekent de koop van Hagens Verpakkingen een belangrijke toevoeging op haar opzetstations in het Belgische Sint-Katelijne-Waver en Sint Truiden. De naam ‘Hagens Verpakkingen’ blijft ongewijzigd, net zoals de opzetactiviteiten voor alle bestaande klanten. Ook voor de +/- 15 medewerkers verandert er nagenoeg niets en de voormalig eigenaren Dennis en Maaike Hagens blijven nauw betrokken bij de dagelijkse operatie.

Volledig opgezette dozen
Met de komst van LC Packaging heeft Hagens de mogelijkheid om een totaalpakket te bieden. Naast de dienstverlening van het opzetten van dozen kan Hagens nu ook compleet opgezette dozen, vouwdozen en kartonnen punnets leveren voor de AGF. Voor LC Packaging betekent de koop meer flexibiliteit en standaardisatie en verhoogt daarmee de betrouwbaarheid voor haar klanten.

Nick Jansen, Directeur Europa LC Packaging:
“Hagens hebben wij leren kennen als een zeer betrouwbare partner met dezelfde normen en waarden. Net zoals LC Packaging is Hagens een familiebedrijf met een hoge kwaliteit dienstverlening en een snelle service in de AGF. Onder de leiding van LC Packaging zal dit niet anders zijn. Wij kijken uit naar een succesvolle voortzetting.”

Dennis Hagens, Directeur Hagens Verpakkingen:
”LC Packaging is sinds de oprichting in 2011 onze grootste klant. Ook op persoonlijk vlak kennen wij elkaar al jaren. Ik weet dat de bedrijfsculturen uitstekend bij elkaar passen. De afgelopen periode zijn wij gegroeid tot het grootste opzetcentrum van de regio. De participatie van LC Packaging komt precies op het juiste moment. We willen de volgende stap zetten door onze diensten en productportfolio uit te breiden. Door de komst van LC Packaging halen wij een grote producent van o.a. kartonnen verpakkingen aan boord. Hierbij krijgen wij direct toegang tot hoogwaardige AGF verpakkingen.”  Voor meer informatie:
LC Packaging
Hoogeveenenweg 150
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel: 0180 - 39 38 33
info@lcpackaging.nl 
www.lcpackaging.nl