grondlegger van Heemskerk fresh & easy

In memoriam Wim Heemskerk

Wim Heemskerk, grondlegger van Heemskerk fresh & easy uit Rijnsburg, is na een kort ziekbed overleden. In 1960 legde Wim Heemskerk als zoon van een échte groentefamilie de basis voor
Heemskerk met de productie en verkoop van zakjes gesneden soepgroenten op de Groothandelsmarkt in Amsterdam.

Na de overname van het bedrijf door zoon Cor in 1989 is Wim nog jarenlang de contactpersoon geweest voor de Duitse afnemers van Heemskerk. In de laatste 10 jaar was Wim niet meer actief betrokken bij de bedrijfsactiviteiten maar wel langs de zijlijn betrokken bij de groei en ontwikkelingen van Heemskerk. Wekelijks kwam hij langs om koffie te drinken en de krant te lezen.

We zullen Wim niet alleen als grondlegger van Heemskerk herinneren maar ook als een hardwerkende, eerlijke man die weinig woorden nodig had om duidelijk te maken hoe hij ergens over dacht en bij wie kwaliteit altijd hoog in het vaandel stond. Wim Heemskerk is op 79-jarige leeftijd overleden met het vertrouwen van de woorden van Psalm 105: “Het verbond met Abraham zijn vriend, bevestigt hij van kind tot kind”.

Er is gelegenheid tot condoleren op vrijdagavond 21 december van 19.00 tot 21.00 uur in het uitvaartcentrum De laatste Eer, Kamerlingh Onnestraat 62 in Rijnsburg.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.