Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Handige tip voor het bewaren van sla

Sla is goed, sla is gezond, sla is lekker! De mixes in zakjes zijn handig, maar vaak maar kort houdbaar terwijl als je verse kroppen sla koopt, je hier vaak wel een week mee kan doen. Laat je niet afschrikken door de grote hoeveelheden van een krop, wij hebben de perfecte manier waarmee je je sla veel langer kan bewaren, zonder dat het zacht en vochtig wordt.



Neem een schone handdoek. Koop een aantal soorten verse sla, bijvoorbeeld rucola, kropsla en eikenbladsla. Snijd het in de grootte waaraan jij de voorkeur geeft als het op je bord ligt, was het goed en laat het drogen op de handdoek. Rol vervolgens de handdoek op als de slasoorten volledig zijn opgedroogd en bind de uiteinden vast met elastiekjes. Bewaar de rol in de groentela van je koelkast en haal er elke keer uit wat je nodig hebt.

Bron: www.culy.nl

Publicatiedatum: