Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
champignons vervangen draadjesvlees "Pulled Porc"

Nieuw vleesalternatief: 'Pulled Port'

Een nieuw vleesalternatief dat op champignons gebaseerd is, werd door To-Jo Mushrooms geïntroduceerd. De nieuwe 'Pulled Port' werd op de PMA Fresh Summit geïntroduceerd en trekt veel aandacht.

Pulled Port van To-Jo's werd als antwoord op de stijgende vraag naar vegetarisch en vegan opties gemaakt. Het resultaat is een smaakvol champignonproduct dat eruit ziet en klaargemaakt wordt als vlees. Pulled Port is verkrijgbaar in de variaties Original, BBQ, Carnitas en Philly.

Vegconomist.com citeerde Tony D’Amico van To-Jo Mushrooms: “Bij To-Jo houden we ervan onze klanten producten aan te bieden die veelzijdig zijn. Pulled Port geeft chefs de mogelijkheid om champignons te bereiden zoals ze dat in klassieke gerechten gewend zijn, maar dan met een twist. We vinden het fijn om chefs tegemoet te komen op het gebied van vegetarische en plantaardige producten."

Publicatiedatum: