Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Slimme oplossingen voor meer overzicht op cargo flow

MSC introduceert wereldwijd steeds meer slimme oplossingen voor containertransport. Hierbij wordt gebruik gemaakt van technologieën op basis van het zogeheten internet of things, die ontwikkeld zijn door MSC-partner TRAXENS.

Tijdens een interview op de JOC Container Trade Europe Conference in Hamburg besprak MSC-CEO Maurizio Aponte het belang voor rederijen van het verbeteren van het management van leveringsketens. Dankzij de IoT-oplossingen van MSC en Traxens is management nu mogelijk met meer efficiëntie, veiligheid en overzicht.

"Door consistente en geïntegreerde data van slimme containers te delen, wordt MSC meer dan alleen maar een transportbedrijf. Er is veel vraag vanuit onze klanten naar manieren voor meer overzicht op de leveringsketen. Ik geloof dat dit ook geldt voor de klanten van onze concurrenten. Dit overzicht is nu mogelijk met deze containers. Je kunt zien waar ze nu zijn en waar ze morgen terecht zullen komen," aldus Maurizio Aponte. "Ik denk dat als voor meer zichtbaarheid wordt gezorgd en dit efficiënt en nauwkeurig gebeurt, elke leveringsketenmanager zal zeggen dat hun grootste prioriteit neerkomt op het omlaag brengen van de kosten in hun keten."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven