Marcus Post ( Post-Kogeko) wint JongTLN Award

Er viel veel te bespreken tijdens TLN Live 2018, het jaarcongres van TLN, dat afgelopen zaterdag plaatsvond in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Uiteraard werd er ook stilgestaan bij het 25-jarig bestaan van TLN.

Voorafgaand aan het middagprogramma vond het JongTLN-event plaats. Na een welkomstwoord door JongTLN-voorzitter Ard Jongeneel kregen de drie genomineerden voor de JongTLN Award, Simeon Roodenburg van Jan Snel Groep, Marcus Post van Post-Kogeko en Mark Pot van POT Verhuizingen/Logistiek, de gelegenheid zichzelf en hun innovatie te introduceren. Later op de middag, tijdens het congresprogramma, werd de winnaar bekend gemaakt.

De JongTLN-award, bedoeld voor talenten die zich durven te onderscheiden en verder durven te kijken dan anderen, ging dit jaar naar Marcus Post van Post-Kogeko. Mede vanwege zijn strategische visie op de toekomst van zijn bedrijf, zijn enthousiasme en het feit dat hij samen met collega-transporteurs werkt aan de voorbereidingen op de komende Brexit.

Bron: TLN


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.