Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Anja Luters en John Verhaaff al 40 jaar actief in AGF

Feestelijke receptie bij Gebrs van Aarle

Anja Luters en John Verhaaff zijn dit jaar beiden 40 jaar werkzaam in de AGF-branche. Dit is een hele prestatie. Zondag 11 november jl. heeft Gebrs van Aarle voor hen een feestelijke receptie georganiseerd. Collega’s, vrienden, familie en groentespecialisten waren aanwezig. Alle gasten werden ontvangen met een glas champagne en gedurende de receptie kon men genieten van o.a. lekkere wijn en diverse hapjes. Vrienden en familie kregen een rondleiding door het bedrijf waardoor zij een beter beeld kregen van Gebrs van Aarle.



Op het einde van de middag gingen Anja en John erg tevreden naar huis. Ze hebben een gezellige middag gehad met de genodigden. Anja begon 40 jaar geleden haar carrière bij Van Eeuwijk. Daarna ging ze aan de slag bij Groothandel Smetsers in Veldhoven, waar ze met veel plezier en gedrevenheid heeft gewerkt. De laatste 5 jaar werkt ze met veel enthousiasme en passie bij Gebrs van Aarle. Als hoofd van de afdeling Verkoop zorgt ze dagelijks voor acties en houdt ze de actuele markt in de gaten. John Verhaaff begon 40 jaar geleden bij Groothandel Zijderveld in Nijmegen. Afgelopen januari is hij, door bedrijfsovername, samen met een aantal collega’s bij Gebrs van Aarle gaan werken. John is verkoopmedewerker en heeft dagelijks de klanten aan de telefoon.



De groentespecialisten staan bij Anja en John centraal. "Gebrs van Aarle is trots op haar medewerkers. Veel medewerkers hebben vele jaren ervaring in de AGF-branche, waardoor enorm veel kennis in huis is."
Publicatiedatum: