Expediteursbedrijf Bofresh waarschuwt collega's uit de AGF-branche om zaken te doen met het volgende bedrijf:

Mentfield Israel
Hamered 29 street
Industrie House
6812511 TEL AVIV
Israel
Manager Perishables: Dhr. Shur

"Wij zijn als klein expediteursbedrijf op Schiphol in 2016 een overeenkomst aangegaan met Mentfield Israel. Daar werd mee afgesproken dat wij als expediteur, de afhandeling regelen, de inklaringen en eventueel alle keuringen bij het KCB of het NVWA", vertelt Sonja Bremer. "Vervolgens zorgde Bofresh dat de goederen verdeeld werden en vervolgens transporten regelde naar hun klanten in Frankrijk, Duitsland, Engeland."

"Vanaf het begin werden de betalingen netjes gedaan zoals een ieder gewend is en zou moeten wezen. We hebben Mentfield geholpen om hun bedrijf in NL op te kunnen zetten met EU BTW nr en EORI nr. Daar je een EU BTW nr nodig hebt om te kunnen importeren, heeft Bofresh Mentfield Logistics Israel geholpen om een Nederlands bedrijf op te zetten wel genaamd werd dit Manfield Fresh. We waren verder gemachtigd om al hun zaken hier te kunnen regelen en gebruikten ook het bezoek- en postadres van Bofresh. Het werd genaamd bij de KVK als Manfield Fresh, gevestigd op het adres van Bofresh", vervolgt Sonja.

"Bofresh is een expediteur en geen inkoper, dus uiteindelijk is de inkoper zelf verantwoordelijk voor zijn goedkope inkopen en slechte kwaliteit. Dhr. Avner zoekt nu een zondebok voor zijn foute beslissingen. We hebben alles geprobeerd maar nu na anderhalf jaar bezig te zijn, wil dit bedrijf nog steeds niet betalen. We spreken hierover geen klein bedrag in totaal. Met gevolg dat het faillissement nu in zicht is. Bofresh waarschuwt voor deze onderneming want het is niet koosjer."

Voor meer informatie:
Sonja Bremer
Bofresh
Nieuw postadres
Park Dolce Vita 15
2435 NS, Zevenhoven
Tel: 0031297269787
Mob: 0031651346280
www.bofresh.nl

Bofresh waarschuwt voor dit bedrijf en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. Agf.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van www.agf.nl en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld