De SYNER.con vakhandelsgroep toont op de komende ExpoDirekt 2018 één van de vooraanstaande ERP-systemen voor levensmiddelbedrijven in Duitstalig gebied. De software richt zich op landbouwbedrijven die hun producten direct verkopen in boerderijwinkels of op weekmarkten of die leveren aan groothandelaren. Software aangepast aan de behoefte
De belangrijkste functie van het systeem is de koppeling van weegtoestellen, kassasystemen en software, om de totale bedrijfstechniek evenals het productbestand in één enkel, open platform te verenigen. Telers en directe verkopers bewaken daarmee hun lopende kosten en verlagen deze blijvend - of het nou is bij de oogstregistratie, inkomende goederen, bij de facturen of bij de verkoop in de boerderijwinkel. Het gecentraliseerde gegevensonderhoud bespaart bovendien waardevolle tijd, waarop men zich op andere zaken uit de dagelijkse praktijk kan concentreren.

Met flexibel combineerbare softwaremodules laat het APRO.con ERP-systeem zich individueel voor ieder bedrijf samenstellen. Zo betalen gebruikers alleen voor functies die ze ook daadwerkelijk gebruiken. „Als men zijn bedrijfsactiviteiten uit wil breiden, kan het systeem ook eenvoudig met de gewenste module uitgebreid worden. Met een APRO.con onderhoudscontract blijft het systeem bovendien altijd up-to-date - vergeleken bij afzonderlijke updates bespaart dit bijna 30 procent aan kosten'', vertelt de verkoopafdeling. Bij een onderhoudscontract zijn daarnaast bovendien support per hotline, fax, e-mail en onderhoud op afstand inbegrepen. 

Nauwkeurige sturing van de complete handelsketen
APRO.con biedt een compleetoplossing voor alle fasen van de handelsketen. Ten eerste heeft men minder werk bij de inkoop, aangezien het systeem de vele arbeidsstappen van de bestelprocedure automatiseert en bovendien een overzicht verschaft van leveranciers en inkoopprijzen.Bij de oogstregistratie worden zowel hoeveelheden alsook medewerkersprestaties efficiënt en scannergebaseerd in een centrale database geregistreerd. „Ook de etikettering en commissionering gebeurt in één stap, want APRO.con vereenvoudigd de bedrijfsprocedures op het gebied van goederen uitlevering en helpt moeiteloos individuele etiketten op te stellen'', zegt men verder.

APRO.con stelt bovendien automatisch, conform de richtlijnen en met een druk op de knop de declaraties van alle aangeboden producten op. Bij de product uitlevering zullen aanbiedingen, pakbonnen en rekeningen zo in een handomdraai op worden gesteld.


Ervaren vakhandelaar
APRO.con wordt exclusief verkocht door de handelaren van de SYNER. con vakhandelsgroep. Deze vereniging biedt neutraal advies, omvangrijke dienstverleningen en marktleidende bedrijfstechniek in de categorieën winkelweegschalen, industriële weegtoestellen,  etiketteermachines, levensmiddeltechniek, verpakkingsmachines en industriële pc's. SYNER.con is met elf verkoop- en servicevestigingen in Duitsland en Oostenrijk vertegenwoordigd. De ondersteuning ter plaatse zorgt voor korte responstijden.

Verdere informatie: www.syner-con.com of bezoek de beursstand op de aankomende ExpoSE/ExpoDirekt (21 - 22 november, Messe Karlsruhe, standnummer 2/K-02)

APRO.CON Software GmbH & Co. KG
Am Sportplatz 27
26180 Rastede
e-mail: info@aprocon.de 
Web: www.aprocon.de