Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verenigde Staten

"Inspelen op trend voor ontbijtmaaltijden"

Het Amerikaanse Mann Packing introduceert de nieuwste toevoegingen van zijn merk Nourish Bowls. Het komt in twee smaken: Denver Scramble en Fiesta Scramble. Om de ontbijtmaaltijden voor te bereiden moeten 1 à 2 eieren worden toegevoegd en de schaal vier minuten in een magnetron worden geplaatst. De maaltijden bevatten minder dan 330 calorieën en tot maximaal 25 gram aan proteïnen.

De Denver Scramble bevat boerenkool, zoete aardappelen, broccoli en een saus op basis van paprika, ham en ui. Verder heeft dit product een topping van cheddar-kaas. De Fiesta Scramble bevat boerenkool, bloemkool, koolraap en muskaatpompoen in combinatie met een Pico de Gallo Salsa op basis van kip-chorizo. De topping bestaat uit een combinatie van Mexicaanse kaassoorten.

Mann Packing geeft aan met de nieuwe producten in te spelen op de trend voor ontbijtmaaltijden, waarbij het bedrijf statistieken uit onderzoek aanhaalt:

  • 83% van alle horeca-bedrijven hebben in de afgelopen drie jaar zich meer gericht op ontbijturen.
  • 93% van alle Amerikanen vinden dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, hoewel slechts 44% van alle Amerikanen daadwerkelijk dagelijks een ontbijt nuttigt.
  • 51% van alle consumenten hebben in de afgelopen twee weken hun ontbijt pas met de lunch genuttigd

De overige Nourish Bowls bestaan uit de soorten Monterey Risotto, Sesame Sriracha, Southwest Chipotle, Smokehouse Brussels, Spicy Thai, Basil Pesto, Tomato Bolognese en Cauli Rice Curry.

"We willen continu innoveren met ons aanbod. Er is geen betere plek om onze positie als marktleider te versterken en onze nieuwe producten te introduceren dan op de PMA Fresh Summit," zegt Rick Russo van Mann Packing Co.

Voor meer informatie:
Jacob S. Shafer
Mann Packing Co., Inc.
Tel: +1 (831) 796-2663
jacob.shafer@mannpacking.com
www.veggiesmadeeasy.com

Publicatiedatum: