Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe milieuvriendelijke suikermaïsverpakking

Branch: A Family of Farms introduceert een nieuwe milieuvriendelijke suikermaïsverpakking. De composteerbare tray is beschikbaar voor klanten van het jaarronde maïsprogramma.

Branch streeft naar verduurzaming van al haar processen en heeft daarom de mogelijkheden van diverse milieuvriendelijke verpakkingen onderzocht. Volgens het Amerikaanse bedrijf zijn de nieuwe trays vochtbestendig, geschikt voor de magnetron en 100% biologisch afbreekbaar.  

De nieuwe verpakking werd eveneens ontwikkeld met het oog op retailers die hun klanten graag meer 'groene' opties aan willen bieden. Volgens het jaarlijkse EcoFocus trendonderzoek 2018 is het percentage 'verpakkingsbewuste consumenten' (de groeiende groep consumenten die haar aankoopbeslissingen bewust af laat hangen van de gebruikte verpakkingsmaterialen) inmiddels naar 59% gegroeid. Dit percentage steeg de laatste vijf jaar met 16% van 43%.  

"We willen onze klanten graag oplossingen bieden om aan deze groeiende consumentenvraag te kunnen beantwoorden. In dit geval in de vorm van een milieuvriendelijk verpakkingsalternatief," vertelt Branch-directeur Brett Bergmann. "Drie jaar geleden hebben we onze dozen met ijzerdraad vervangen door kartonnen en nu zijn we blij een milieubewuste verpakking voor onze suikermaïs te kunnen introduceren. Het product is zeer goed ontvangen door onze bestaande klanten en we kijken er naar uit dit programma de komende maanden en jaren verder uit te breiden."

Voor meer informatie: 
Naba Bakar
naba@goldensunmarketing.com 
www.hughbranch.com 

Publicatiedatum: