Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage (379 foto's)

Recordaantal buitenlandse bezoekers op 28e editie Macfruit

De 28e editie van Macfrut heeft een recordaantal buitenlandse bezoekers getrokken, waaronder bezoekers uit Rusland, Marokko, Egypte en Tunesiƫ en meer dan 80 andere landen. De beurs vond plaats van 5 tot en met 7 oktober. Dankzij de geografische ligging is Mafrut het referentiepunt voor mediterrane landen. De stad Cesena en de nabijheid van de Adriatische Zee maken de tentoonstelling tot een interessant platform.



Ongeveer vijftien Egyptische bedrijven stonden op de Macfrut en ook Tunesie was met een gezamenlijke stand aanwezig om haar granaatappelen, Indische vijgen, perziken, tomaten en dadels op de Italiaanse markt te promoten.



Volgens Domenico Scarpellini van Cesena Fiera was deze editie van Macfrut er succesvol met een toenemende kwaliteit van zowel standhouders als bezoekers. Sprekers uit Rusland, China, Nieuw Zeeland, Nederland, Engeland, Spanje en Frankrijk maakten op de conferentie het evenement compleet.

Klik hier voor de fotoreportage met 379 foto's die onze collega's van FreshPlaza.it maakten.