Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"einde aantal franchisevestigingen nog niet in zicht"

Assortiment Freshweb.nl sterk uitgebreid

Tholen - Freshweb.nl heeft de door een sterke uitbreiding van het assortiment de online bestelomgeving moeten aanpassen. Jasper van Roon van Freshweb.nl vertelt te zijn begonnen met 600 producten, terwijl dat er nu 2500 zijn. Naast groenten en fruit levert Freshweb.nl inmiddels ook zuivel, brood en vis en volgend jaar komt daar vlees bij waarmee ze het volledige verspakket in huis hebben. "De bestelwijze is nu in hoof- en subgroepen verdeeld zodat de bestelomgeving weer overzichtelijk is."



Freshweb.nl kijkt terug op een zeer succesvol 2009: de unieke versformule heeft dit jaar voor behoorlijk wat opschudding gezorgd bij diverse leveranciers aan met name de horeca. "Voor zover we nu vooruit kunnen kijken, openen we voor het einde van het eerste kwartaal van 2010 nog zes extra vestigingen." Daarmee komt het totaal aantal franchisevestigingen op 13, maar wat Van Roon betreft is het eind nog niet in zicht! Hij komt daarom graag in gesprek met dynamische ondernemers die verstand hebben van versproducten óf die bereid zijn zich deze kennis zeer snel eigen te maken. "Ik daag iedereen uit die dit in zich heeft om contact met mij op te nemen", aldus Jasper.

Voor meer informatie:
Jasper van Roon
Freshweb.nl B.V.
E-mail
www.freshweb.nl