Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pooling Partners zet snelste palletdekkenmachine ter wereld aan het werk

Palletdekkenmachine produceert 720 pallets per uur

720 pallets per uur, waarin 5.760 planken en 28.800 nagels verwerkt worden – een productiestijging van 20% in vergelijking met de vorige machine, Pasec, onderdeel van het Nederlandse Pooling Partners, ontwikkelde 's werelds snelste palletdekkenmachine. Jaarlijks produceert Pasec meer dan 3,5 miljoen pallets, kisten, kratten en kabeltrommels.

De palletdekkenmachine zorgt, buiten de snelheidsverbetering, ook voor een enorme kwaliteitsverbetering. "De machine is bijzonder robuust en stabiel," zegt Paul van Gerwen, directeur van Pasec. "Het is een genot om te zien hoe de techniek zijn werk doet, hoe de machine de pallets maakt en hoe strak die er uitkomen."

Pooling Partners investeert de afgelopen jaren flink in automatisering, procesoptimalisatie en ondernemerschap bij de medewerkers. Dit resulteerde in 2017 in een omzet van bijna 328 miljoen euro. Het familiebedrijf breidde in 2017 opnieuw uit – onder meer in Zuid-Europa en het Verenigd Koninkrijk. De laatste twintig jaar transformeerde het bedrijf van een pure pallet-producent tot een data-gedreven, full-service logistieke partner voor bedrijven over de hele wereld.



Pooling Partners
Pr. Beatrixstraat 35
4024 HL Eck en Wiel
T: 0344 694 101


Publicatiedatum: