Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
na 50 jaar Veiling Zaltbommel

Vandaag officiële laatste dag Lia van Hemert

Lia van Hemert neemt vandaag afscheid van Veiling Zaltbommel na 50 jaar trouwe dienst! Op 16-jarige leeftijd begon zij als tuindersdochter met een baan als telefoniste en receptioniste haar carrière op de Veiling. Destijds waren er nog ruim 100 Groente en Fruit veilingen in Nederland weet Lia te vertellen. Momenteel zijn het er nog maar een handjevol. Lia was in die tijd het eerste aanspreekpunt voor kopers en telers die de veiling binnen kwamen en dat is ze tot op de dag van vandaag nog steeds.



Ze doet dit, dag in dag uit, met een fijne stem en een vriendelijke lach op haar gezicht. Toen ze begon, was het 50-jarig jubileum net voorbij. Afgelopen jaar is het 100-jarig bestaan van Veiling Zaltbommel feestelijk gevierd. Het bestuur en collega's zijn Lia erg dankbaar voor de inzet de laatste 50 jaar en hopen dat ze een andere hobby kan vinden waar ze invulling aan haar vrije tijd kan gaan geven


Publicatiedatum: