Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pete's Living Greens

Nieuwe verpakking voor 'living' bladgroenten

Pete's Living Greens, het in Californië gevestigde bedrijf dat gespecialiseerd is in hydroponisch geteelde, GGO-vrije 'living' sla en cressen, zal tijdens de vakbeurs PMA Fresh Summit zijn nieuwste lijn living bladgroenten presenteren, die bestaat uit andijvie en escarole andijvie. Deze nieuwe groenten zullen hun debuut maken in het populaire Living Strips verpakkingsformat van het bedrijf, waarmee het meedingt naar de PMA Fresh Summit Impact Award, die uitgereikt wordt aan verpakkingen die uitblinken in functionaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. De winnaars worden tijdens de vakbeurs bekend gemaakt. 

Er zijn inmiddels zeven producten verkrijgbaar, waaronder andijvie, escarole, romaine en voorjaarsmix. Pete's Living Strips bieden de consument een vers alternatief voor zakken gemende sla. De groenten zijn ideaal voor het bereiden van salades en broodjes en dankzij hun wortelgestel zijn de verse smaak en houdbaarheid van deze producten gegarandeerd.
"Hoewel we gedreven zijn om ons 'living'-aanbod te blijven innoveren, ligt onze voornaamste focus nog altijd op het aanbieden van premium en duurzame producten die passen in de drukke levensstijl van de hedendaagse consument," legt Pete Overgaag van Pete's Living Greens uit. 

Iedere Living Strip verpakking is vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic waarop patent is aangevraagd en die bekend is onder de naam Harvest Pack. De verpakking is voorzien van een revolutionair 'wortelcompartiment'. Hierdoor kan de consument eenvoudig en zonder knoeien wat blaadjes plukken uit het bovenste gedeelte van de verpakking. De Livings Strips zijn momenteel te koop bij retailers in Californië. 

Het bedrijf, dat voorheen Hollandia Produce heette en bekend was om zijn Live Gormet- en Grower Pete -lijnen met living sla en cressen, heeft onlangs zijn producten van een nieuwe merknaam en modern ogend logo voorzien. Het assortiment van Pete's is onder andere verkrijgbaar bij geselecteerde kruideniers en natuurvoedingswinkels en de verkrijgbaarheid zal in de loop van 2017 verder uitgebreid worden naar de foodservicesector en de oostkust. 

Bezoekers zijn welkom in de stand van Pete's Living Greens (3301) waar de nieuwe Strips gepresenteerd worden evenals een Living Lettuce Wall die volledig is opgebouwd uit kroppen botersla. 

Contact:
Publicatiedatum: