Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groenten- en Fruitspecialist Jeroen Verhoeckx laat bio liggen

Tholen – Groenten- en Fruitspecialist Jeroen Verhoeckx is een gezellige kleine groentezaak, passende in de sfeer van het oude centrum van Wijk bij Duurstede.
Veel van de klandizie is al wat ouder, jongeren laten zich minder vaak in de winkel zien. "Jongeren willen vaak biologische producten. In Wijk bij Duurstede zit echter al een gespecialiseerd in biologische winkel, dus dat stukje laten wij liggen", aldus de medewerkster.



Momenteel lokt de buiten stalling met aardbeien veel klanten naar binnen. Die zijn tot ver in de straat te ruiken.



Een ander goedlopend product zijn de zelfgemaakte salades. Een medewerkster is bezig een ananas te versnijden voor een verse fruitsalade. Verhoeckx maakt alle salades zelf. "We hebben een aantal verschillende soorten. Mensen willen graag precies weten wat er in zit en vragen ook naar hoeveel calorieën erin zitten. Daarom hebben we ook light varianten", vertelt de verkoopster. De Joyn tomaten van Looye kwekers lopen volgens de medewerkster redelijk. De verkoop verschilt per week.







Groenten- en Fruitspecialist Jeroen Verhoeckx
Markt 30
3961 BC Wijk bij Duurstede
T: 0343 522 190