Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maryna Yarushina (Jan Oskam) ontmoet Sara

Marina Yarushina , sinds bijna 4 jaar in dienst bij Jan Oskam BV in Vleuten en verantwoordelijk voor de afzet naar Oost Europa ziet vandaag 22 mei 2017 Sara . In 1967 zag zij in Rusland het levenslicht. Ze groeide op in de regio van Tatarstan aan de Wolga . Na de middelbare school ging ze in de richting van het onderwijs en leerde ze ook Engels. Marina kwam in 2005 naar Nederland waar ze bij een aantal gerenommeerde AGF-bedrijven werkte op de commerciƫle afdeling. Gezien haar goede kennis van de sector hoefde Kees Oskam destijds niet lang na te denken om haar aan te nemen toen er onverwachts een vacature ontstond.

Marina is een ter zake kundige medewerker die uitstekend zelfstandig kan opereren en het belang van de werkgever goed verdedigd. Naast het werk onderneemt zij graag leuke dingen o.a met haar in Belgiƫ woonachtige dochter en een aantal goede vriendinnen Ze heeft voorkeur voor warme vakantie-bestemmingen en is al diverse keren naar Cuba gereisd. Of dat voor het danstalent van de Cubaanse mannelijke bevolking of voor de cocktails is blijft ongewis, maar voor beide is wat te zeggen natuurlijk.

Felicitaties kunnen rechtstreeks naar
Marina@janoskam.nl
030-2320412
06 24349125

Publicatiedatum: