Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opleiding 'Bedrijfsleider vers' verbetert management groentespeciaalzaak

Groeneveld in Wassenaar bestaat uit twee winkels: een slagerij en een groentespeciaalzaak. Wilco de Mooij is bedrijfsleider van de groentenwinkel, Groeneveld Natuurlijk, zodat zijn baas zich kan richten op de slagerij. Toen Wilco bedrijfsleider werd, startte hij meteen met de mbo 4-opleiding Bedrijfsleider vers van SVO vakopleiding food.

Wilco de Mooij werkt ruim twee jaar bij Groeneveld Natuurlijk. Hij neemt de bedrijfsleiding van de groentespeciaalzaak voor zijn rekening wilde nemen. "Het leek hem goed als ik tegelijkertijd op school meer zou leren over financiƫn, personeelsmanagement en marketing," vertelt Wilco. "Ik wilde zelf ook een betere basis krijgen en daarom ben ik met de opleiding Bedrijfsleider vers begonnen." Wilco heeft al veel geleerd over het aansturen van medewerkers, het maken van een effectieve personeelsplanning en het goed indelen van het werk. "Ik ga ook met de financiƫle kant aan de slag. Ik wil bekijken hoe we onze kosten omlaag kunnen brengen."

Verbeterpunt winkel aanpakken
De studenten van Bedrijfsleider vers werken aan een operationeel verbeterplan voor hun winkel, dat als een rode draad door de opleiding loopt. Het onderwerp van Wilco staat nog niet vast. "Wat het ook wordt, het is leuk om concrete oplossingen voor een verbeterpunt te bedenken. Dat levert de zaak echt iets op."

Voor meer informatie over de opleiding, klik hier
Publicatiedatum: