Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Dit jaar hebben we ongeveer 8.500 ton prei verkocht"

Demargro ontwikkelt nieuwe prei-verpakking

Tholen - Kortgeleden heeft Demargro een volledig nieuwe doos laten ontwikkelen voor het vermarkten van prei. Volgens Guy de Meyer kwamen er steeds meer klachten binnen. "Verschillende klanten hadden opmerkingen over de kwaliteit van de nieuwe Flandria verpakking voor prei. Daarom hebben wij besloten om zelf een kwaliteitsvolle en stevige doos te laten ontwikkelen."



Attractieve doos
Guy geeft aan dat het de bedoeling is dat ze door middel van de nieuwe doos een kwaliteitsgarantie kunnen bieden aan het cliƫnteel. "We kunnen er zo voor zorgen dat de prei op een ordentelijke manier bij onze klanten aankomt. Wij hebben ook gekozen om een attractieve doos te ontwikkelen, welke een mooie uitstraling kan geven aan het product. De prei, die verpakt wordt in deze doos, moet steeds voldoen aan de beste kwaliteitsnormen, zodat onze klanten steeds kunnen rekenen op een kwaliteitsvol product."



8.500 ton prei

Naast de prei in dozen blijft Demargro het ganse gamma prei aanbieden in alle andere verpakkingen. Zo kunnen wij de prei los ook verpakken in houten, EPS en IFCO kisten. Daarnaast hebben wij onze eigen netzakken, waarin wij alle verschillende soorten gewichten kunnen verpakken. Prei blijft voor de firma Demargro BVBA nog steeds een belangrijk product. "Dit jaar hebben wij ongeveer 8.500 ton prei verkocht naar zowat alle landen binnen Europa. Naast prei kun je bij DEMARGRO BVBA ook terecht voor alle andere Flandria producten. Daarnaast bieden wij ook het jaar rond alle soorten fruit aan, zoals appelen, peren en aardbeien."



Voor meer informatie:
Guy de Meyer
Demargro BVBA
Tombrugstraat 11
8850 Ardooie, Belgiƫ
Tel: +32 (0)51 74 70 75
Fax:+32 51 74 58 11
www.demargro.be