Feestelijke verpakking voor sinaasappelen

"De oogst van onze Navel-sinaasappelen begon in november en bereikt binnenkort zijn hoogtepunt," stelt Joan Wickham van Sunkist Growers. De Navels worden zowel in Californië als West-Arizona geteeld. "Over het algemeen is de kwaliteit uitstekend en de goede kleur komt van het koele weer," voegde Wickham eraan toe.

Het seizoen maakt zich op voor een goede start met een vraag, die naar verwachting sterk zal blijven door de vakantieperiode. In het nieuwe jaar willen consumenten altijd gezondere keuzes maken. "De Navel-sinaasappelen zijn een familietraditie tijdens de vakantie. Ze geven kleur aan de vakantie."

 

Retailers kunnen tijdens de vakantieperiode en feestdagen profiteren van Sunkist's themaverpakking. Een in het oog springend design moeten de verkoopresultaten vergroten. De heldere, kleurrijke verpakkingen van 5 kilo zijn beschikbaar met feestelijke strikken en sneeuwvlokken.

Voor meer informatie:

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.