Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Familie Verdaasdonk opent derde boerderijwinkel met lokale producten

Peter Verdaasdonk uit Sint Anthonis opende afgelopen dinsdag een groentezaak in Boekel. Burgemeester Pierre Bos verrichtte om 11.00 uur de opening door met een trekker een pallet voor de deur weg te rijden. "Het is een boerderijwinkel: laagdrempelig, gemoedelijk en met voornamelijk losse producten van telers uit de omgeving," zegt Peter Verdaasdonk, die al samen met zijn vrouw Marie-Clair twee boerderijwinkels (Sint Anthonis en Cuijk) runt.



Dat het een goed besluit is geweest om een derde winkel te openen in Boekel moet nog blijken maar een goed begin is het halve werk en dat zit wel goed: "De eerste dagen zijn boven verwachting druk," aldus een verraste Marie-Claire.

De winkel heeft een stoere, landelijke uitstraling. Mede dankzij het gebruik van steigerhout, steigerpijpen en een aantal in het oog springende industriƫle lampen boven de toonbank wordt gezorgd voor een eigentijds effect. Gebroeders van Aarle wensen familie Verdaasdonk en het team heel veel succes en goede verkoop!

Meer informatie:
Gebrs. van Aarle
T: (073) 5441919
www.gebrsvanaarle.eu

Publicatiedatum: