Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WilkoFruit waarschuwt voor Guneyhan Marketing (Mete Guneyhan)

Na eerder Jager Holland en Impalafruit waarschuwt ook Wilko Fruit uit Breda om zaken te doen met Guneyhan Marketing (contactpersoon Mete Guneyhan). Op 24 juli 2013 werd een overeenkomst tussen Wilko Fruit en Guneyhan Marketing gemaakt om één truck met kersen zo snel mogelijk te laden. Na ontvangst van de documenten (CMR, EUR 1, Phyto, factuur) betaalde Wilko Fruit 30% van het overeengekomen bedrag.

"Op 31 juli 2013 kregen we een telefoontje van Guneyhan Marketing met het bericht dat de kersen niet zouden komen. Er zou een ongeluk gebeurd zijn en meer informatie zou volgen. Na veel telefoontjes was hij echter niet bereid om het politierapport, foto's of het verzekeringsrapport te sturen. Vele gesprekken volgden, maar nog altijd is er geen geld of product ontvangen. Het antwoord is altijd: volgende week", vertelt Jan-Willem Arts van Wilko Fruit.

Hij waarschuwt collega's in de branche: "Guneyhan Marketing biedt nog steeds product binnen- en buiten Nederland aan. Wees voorzichtig!"

Contactinformatie leverancier:
Guneyhan Marketing ltd.
Sivacilar sok. 6
Mersin
[email protected]
[email protected]
+905392404999
+903242230188

Voor meer informatie:
Jan-Willem Arts
Wilkofruit b.v.
Tel:+31(0)765244453
[email protected]
www.wilkofruit.nl


Wilko Fruit waarschuwt voor dit bedrijf en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. Agf.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van www.agf.nl en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld.
Publicatiedatum: