Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
bij Postuma AGF

AGF-specialisten klaargestoomd voor de feestdagen

Met de tweede 'December feestmaand'-workshop, die op 10 november bij Postuma AGF plaatsvond, zijn de AGF specialisten helemaal klaargestoomd voor de feestdagen en het exotische assortiment voor het nieuwe jaar. Het was een enthousiaste, grote groep die nu goed voorzien is van de nodige inspiratie en kennis. Er werden diverse exoten gepresenteerd voor de feestdagen, de exoten van 2016 kwamen per maand aan bod én de deelnemers konden zelf aan de slag! Er stonden verschillende exoten klaar, waar de AGF specialist diverse tips bij kreeg om ze op een feestelijke manier te bereiden en presenteren.



Het was weer een interessante en zeer smaakvolle avond met onderscheidende producten, speciaal voor de AGF specialist. Indien u niet bij de workshop aanwezig was en toch inspiratie wilt voor de feestdagen en informatie over exoten van Nature's Pride, dan kunt u contact opnemen met uw verkoper bij Postuma AGF. Neem ook eens een kijkje op onze website en Facebook pagina, waar we ook regelmatig inspirerende producten en gerechten op plaatsen.

Kijk op www.postuma.nl of www.facebook.com/postumaagf.
Publicatiedatum: