Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

4 Fruitcompany meldt wanbetaler: Alan Curmi – Malta

4 Fruitcompany waarschuwt collega's in de branche voor de volgende wanbetaler:

Alan Curmi werkte eerst voor of met het bedrijf Curmi ltd wat failliet is gegaan en al hier en daar de nodige schulden had openstaan. Hij heeft begin 2015 Fruity Veg ltd opgericht op de Pitkali Market, Attard. Alan Curmi beloofde ons om bij iedere order iets in te lossen van de oude schuld. Dit ging een paar keer goed, maar al snel werden de betalingen trager en het aflossen liep er helemaal bij in.

De communicatie verloopt steeds lastiger. Hij doet loze beloftes, neemt de telefoon niet meer op, reageert zelden op mail of app maar ondertussen op Facebook onder Fruityveg en Alan Curmi zie je foto's van handel die bij ons is geladen. Van de week hebben we opnieuw geprobeerd om een betaling te krijgen. Wederom belooft Alan ons dat hij gaat betalen waar we recht op hebben maar wanneer zegt hij niet.

Verder zegt hij teleurgesteld te zijn in ons omdat we hem niet vertrouwen maar na ruim 90 dagen open staan en niets betalen, lijkt het ons dat wij juist te goed van vertrouwen zijn geweest.

Wij willen dan ook alle collega exporteurs waarschuwen voor Alan Curmi en Fruity Veg ltd.

Contactgegevens Alan Curmi:
Fruityveg Ltd
Pitkali Market
Attard
Tel: 00356 27430250
fruityvegltd@outlook.com

Voor meer informatie:
4 Fruitcompany BV
Handelsweg 30
2988 DB Ridderkerk
Holland
Tel: +31(0)180 641903
www.4fruitcompany.nl
 
 
4 Fruit Company waarschuwt voor dit bedrijf en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. Agf.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van www.agf.nl en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld.
Publicatiedatum: