Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SFM Logistics krijgt nieuwe huisstijl

Het Bleiswijkse transportbedrijf SFM Logistics heeft zaterdag 31 oktober tijdens een feestelijke bijeenkomst haar nieuwe huisstijl gelanceerd. Met de introductie van de nieuwe huisstijl beoogt SFM Logistics een nog herkenbaarder gezicht naar buiten te treden.

De nieuwe huisstijl, welke bestaat uit drie kleuren groen, is onder meer doorgevoerd in de nieuwe website van SFM Logistics (www.sfmlogistics.nl) en op de koeltrailers van het Bleiswijkse transportbedrijf. De introductie van de nieuwe huisstijl is volgens oprichters Wilco de Boer en Reinier Nederend een logisch vervolg op de groei die SFM Logistics als transportbedrijf doormaakt. "In het belang van onze klanten vinden wij het belangrijk om continu te blijven werken aan een verdere professionalisering van onze dienstverlening. Met onze nieuwe huisstijl willen we het hoge kwaliteitsniveau van onze transportdiensten nog beter uitstralen." SFM Logistics heeft de ambitie om binnen enkele jaren uit te groeien tot een full-service transportbedrijf, met een uitgebreide dienstverlening, die de volledige supply-chain dekt. "Dit betekent onder meer dat wij onze forwarding-activiteiten zullen uitbreiden en gaan investeren in de realisatie van koelopslagfaciliteiten," aldus De Boer.

Meer informatie:
SFM Logistics
Wilco de Boer of Reinier Nederend
T: 010-5119040
E: [email protected]
Publicatiedatum: