Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10 november om 15:00 uur Loopbaancafe bij Tomatoworld

Is niks doen de beste oplossing?

Als je niks doet, doe je dan over tien jaar nog steeds hetzelfde werk? Zijn de teelt en de techniek dan onveranderd? Of sta je langs de zijlijn omdat je niet op tijd klaar was voor de toekomst? Heb jij een andere toekomstdroom voor ogen, ga dan aan de slag met je loopbaan. Zonder plan blijft een wens een droom.

Werk verandert, verander mee!
Het werk in de tuinbouw gaat revolutionair veranderen. Wil je weten wat dit voor jouw gaat betekenen? Kom dan 10 november a.s. om 15.00 uur naar het Loopbaancafé van Kas groeit bij Tomatoworld in Honselersdijk.

Kas groeit organiseert een Loopbaancafé voor medewerkers. Een werkgever biedt richting en ruggensteun, maar jij moet zelf de regie nemen over je eigen loopbaan en inzetbaarheid.

Programma: Om 15:00 trappen we af met een kijkje in de toekomst van werken in de glastuinbouw. We bekijken welke invloed dit heeft op het werk. Daarna zijn er een tweetal workshops zodat jij je drijfveren en kwaliteiten nog beter leert kennen. Om 18:00 sluiten we af met handvaten om zelf de regie te nemen en te houden in je loopbaan.

Datum:10 november 2015
Aanvang: 15:00 uur Afsluiting: 18:00 uur
Locatie:Tomatoworld | Zwethlaan 2, 2675 LB Honselersdijk

Klik hier om u aan te melden
Publicatiedatum: