A67 van Venlo naar Eindhoven dicht na meerdere ongelukken

Op de A67 gebeurden maandagochtend meerdere ongevallen met vrachtwagens. De snelweg is daardoor in de richting van Eindhoven dicht. Rond 8:15 uur botste een kleine vrachtwagen achter op een andere vrachtwagen. De Poolse chauffeur is door de brandweer uit zijn cabine bevrijd. Er werd onder andere een traumahelikopter opgeroepen. Het is nog onduidelijk hoe de chauffeur eraan toe is.

File
Door dit ongeval werd de snelweg tussen Liessel en Asten afgesloten. In de file achter het ongeval gebeurden op verschillende plekken ongevallen. Bij de aanrijding ter hoogte van Deurne waren meerdere vrachtwagens betrokken. Een chauffeur raakte bekneld. De traumahelikopter is ter plaatse om medische assistentie te verlenen.

Bij het derde ongeval zijn volgens de VerkeersInformatieDienst (VID) eveneens meerdere vrachtwagens betrokken.

Omleiding
Het verkeer richting Eindhoven moet rekening houden met een flinke vertraging. De snelweg blijft nog tot 13:00 uur dicht tussen de afritten Helden en Asten. Er is een omleiding ingesteld: het verkeer wordt geadviseerd om te rijden via Roermond over de A73 en de A2.

Achter het eerste ongeval op de A67 staat het verkeer over ongeveer twee kilometer volledig ingesloten. Het is nog onduidelijk hoe dit opgelost gaat worden.
A67 dicht door serie ongelukken - 12 okt 2015

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.