Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Witlofcake met de Kerst?

In deze tijd van het jaar is iedereen druk met bedenken wat er dit jaar gegeten zal worden met de Kerstdagen. Trends voor het a.s. Kerstdiner zijn onder andere: 'eerlijk eten en weten waar het vandaan komt', 'back to basics' en 'de klassieke keuken'. Voor wie nog op zoek is naar goede tips voor het Kerstdiner, heeft witloftelersvereniging Quality Growers Holland een eigentijds Kerstmenu bedacht met witlof als belangrijk ingrediƫnt in iedere gang. Vanaf heden staat dit menu weer op de website.Er kunnen gerechten gevonden worden als 'witlofster met mango- en kipblokjes (voorgerecht)', 'witlofsoep', 'hertenbiefstuk of wildzwijnrollade met gebakken witlof', 'witlofcake' en nog veel meer. Volop inspiratie is te vinden onder het kopje 'Recepten' en de echte witloffans kunnen dus zelfs een heel menu maken met witlof in iedere gang.

De recepten zijn gemakkelijk uit te printen en uiteraard ook te maken. Bij de diverse gerechten wordt ook de bijpassende wijn vermeld. Iedereen kan op die manier zijn of haar bijdrage leveren aan het Kerstdiner. Het Kerstmenu en de recepten zijn te vinden op: www.qualitygrowersholland.nl

Publicatiedatum: