


Abonneren
Vacatures
- Business Consultant (landelijk)
- Loodsmedewerk(st)ers Groente en Fruit
- Global Sourcing Manager
- Business Unit Manager Importeurs & Exporteurs
- Docent Teelt
- Buying Operations Manager (BOM Process)
- Bestuurslid
- Internationaal accountmanager Duitsland
- Manager Operations Ethiopia
- Quality controller
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Dodelijke slachtoffers en miljoenenschade aan tuinbouw door overstromingen in Italië
- Tomatencongres maakt zich geen illusies: 'business as usual' komt niet meer terug
- Gewasbeschermingsdiscussie weer aangeslingerd door uitzending Jinek
- Teel je in China bonen of meloenen? Dan komt de landbouwpolitie op je af...
- Opnieuw hevige regen en zelfs hagel in Italiaanse Emilia Romagna
Top 5 - afgelopen maand
- Transportbedrijf T. Vreugdenhil viert driemaal feest
- Hevige concurrentie voor Turkse watermeloenen
- Onzekerheid over Marokkaanse watermeloenoogst
- Faillissement uitgesproken over Rodenburg Fresh Food en Fruta del Huerto
- "Turkije op weg om één van de grootste zachtfruitleveranciers van Europa te worden"
Weer
Michelin-restaurant betreurt beschimmelde bonen
Volgens een woordvoerder van de winkel waren de bonen waarschijnlijk niet voldoende verhit. De chef van het restaurant, Hideki Ishikawa, bood namens alle medewerkers zijn verontschuldigingen aan. Het sterrenrestaurant liet de bonen onder eigen toezicht verwerken in een fabriek.
Uit de meest recente Michelingids, die vorige week verscheen, blijkt dat er in Tokio meer sterren zijn vergeven dan in welke andere stad dan ook. Maar liefst negen restaurants zijn in het bezit van drie sterren.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-26 Internetkritiek op bijgerecht van avocado voor €6,62
- 2023-05-23 Frietzaken in Noord-Wales lijden onder aardappeltekorten en prijsstijgingen
- 2023-05-17 "Ondanks goede start wordt 2023 uitdagend jaar voor de horeca"
- 2023-05-08 Inno Food Company gaat samenwerking aan met NextDeli
- 2023-04-25 17 nieuwe restaurants met een Michelinster, Vinkeles ontvangt haar tweede
- 2023-04-19 Robots ingezet in restaurants in strijd tegen personeelstekort
- 2023-04-18 McDonald's Frankrijk: la P’tite Poire 100% Franse peren komen in assortiment snoepfruit
- 2023-04-14 "In vergelijking met vorig jaar met Pasen een plus"
- 2023-04-13 Van groenteboer tot CEO van Uitgekookt
- 2023-04-12 "24/7 Zelfservice oplossingen zorgen voor transformatie van contractcatering"
- 2023-04-05 "Alle fruitbomen in bloesem en de terrassen weer open"
- 2023-04-05 "Voor horecaondernemer hebben minder personeel en dat gat vullen wij op"
- 2023-04-05 Alternatief voor prijzige zwarte truffels
- 2023-04-04 SAP.BAR gaat kopje onder door inflatie groenten- en fruitprijzen
- 2023-04-03 Silva Dunes wint Aspergerestaurant 2023 van Brabants Asperge Genootschap
- 2023-03-31 Ziekenhuismaaltijden van noordelijke landbouwproducten: 'Er is nog winst te behalen'
- 2023-03-30 Sligro koopt dag Paaspop voor al haar klanten en relaties
- 2023-03-27 Hanos Maastricht spectaculair geopend
- 2023-03-20 Inkoop verse groenten en fruit door horeca in 2022 hoger dan voor corona
- 2023-03-17 Gemberschijven, rode peperringen en Jalapeño-ringen