Nieuwe winkel De Echte Groenteman Simon Dragt geopend

Bijna 24 jaar na de opening van de eerste winkel opent De Echte Groenteman Simon Dragt haar deuren na een forse verbouwing opnieuw. Gaandeweg ontwikkelden ze zich niet alleen als specialisten in hun vakgebied, maar ook als echte ondernemers die niet weglopen voor vernieuwing.


De nieuwe winkel

Voorheen lag de winkel voornamelijk vol met groente, fruit en aardappels. Dit zijn nog steeds belangrijke producten, maar het assortiment is flink uitgebreid. Zo moet je denken aan: "rauwkost, salades, kant-en-klare maaltijden en biologische producten. Niet alleen in het assortiment van de winkel is veel veranderd. Ook de manier van werken en bereiden heeft een grote metamorfose ondergaan in de afgelopen 24 jaar. Veel nieuwe machines en apparaten zijn de revue in de afgelopen jaren gepasseerd. Ook op het gebied van communiceren is veel veranderd. Een computer, internet en de mobiele telefoon waren er vroeger niet. Laat staan social media zoals Twitter en Facebook.


Zoon Bert opent de nieuwe winkel feestelijk

Dinsdagavond 7 oktober jl. was het zover. De nieuwe winkel werd door zoon Bert geopend. Willem Dijk AGF is trotse leverancier van de familie Dragt te Vollenhove. Zij wensen de familie Dragt en medewerkers veel succes met de nieuwe winkel!


Simon en Renske DragtPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.