activiteiten al drie maanden gestaakt

Fijan & Mostert Logistics alsnog failliet

Tholen - Transportonderneming Fijan & Mostert Logistics uit Zevenhuizen is alsnog failliet verklaard. Medio maart verklaarde bestuurder Thomas Mostert aan deze site dat een faillissement nog niet aan de orde was, maar dat er een week later meer bekend zou worden over de status van het bedrijf. Die toelichting kwam echter nooit. Wel staakte de logistiek dienstverlener vanaf die tijd de transportactiviteiten.

Omdat de transportactiviteiten al drie maanden stil liggen, ligt het volgens curator Gerben Barendregt van La Gro Advocaten, niet in de lijn der verwachting dat er een doorstart komt. "Het wagenpark was geleased en de vrachtwagens zijn teruggeleverd aan de leasemaatschappij. De bestuurder verklaart het faillissement door het wegvallen van een aantal klanten - al dan niet door de economische crisis en strategische overwegingen - en het uitblijven van nieuwe klanten.

Fijan en Mostert had zich gespecialiseerd in het geconditioneerd transporteren van AGF producten binnen Nederland en België. De focus van het bedrijf lag op het distributie-vervoer binnen de Benelux tussen telers, havens, handelshuizen, verpakkingsbedrijven, importeurs en exporteurs.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.