functie financieel directeur vanaf 7 mei waargenomen door Koos Boot

Albert Knol vertrekt bij The Greenery

Recent hebben financieel directeur Albert Knol en de Raad van Commissarissen van The Greenery in goed overleg besloten tot het vertrek van Albert Knol. De Raad van Commissarissen betreurt dit besluit. Albert is sinds 1997 verbonden aan The Greenery en vervulde sinds 2005 de functie van financieel directeur. In deze periode was hij onder andere verantwoordelijk voor de implementatie van SAP, heeft hij diverse verbetertrajecten begeleid en speelde hij een belangrijke rol in de realisatie van de financiering van Phoenix.Albert onderbouwt zijn vertrek als volgt: "In de afgelopen maanden heeft The Greenery gekozen voor een strategie van kostprijsleiderschap. Nu de uitvoering van de strategie vorm krijgt en de eerste resultaten zichtbaar zijn, heb ik besloten het bedrijf de ruimte te geven een financieel bestuurder aan te trekken die op dit fundament verder kan bouwen aan een gezonde toekomst van The Greenery. Ik heb met veel plezier voor dit bedrijf gewerkt en zie veel kansen voor een succesvolle groei van The Greenery in de komende jaren".

De functie van financieel directeur wordt vanaf 7 mei waargenomen door Koos Boot. De heer Boot was tot voor kort werkzaam als statutair directeur en CFO van Joh. Enschedé. Daarvoor was hij werkzaam bij Wegener, FrieslandCampina en diverse accountantskantoren.

Albert Knol blijft op verzoek van de Raad van Commissarissen en de directie nog tot 1 januari 2015 als adviseur aan The Greenery verbonden. De Raad van Commissarissen dankt Albert voor zijn inzet voor The Greenery en wenst hem alle succes voor de toekomst.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.