Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roland Witvoet in dienst getreden bij VWS Nederland

Roland Witvoet is met ingang van 01-04-2014 in dienst getreden bij VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren. Roland is daarmee, na een afwezigheid van twee jaar, terug in de wereld van het wegen en etiketteren. Roland Witvoet zal zich bij VWS Nederland gaan richten op verkoop en het adviseren van zowel bestaande als potentiƫle relaties.



"Roland heeft veel ervaring op het gebied van wegen en etiketteren en wij zien hem dan ook als een waardevolle aanvulling op ons team voor zowel ons bedrijf als onze relaties", reageert directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland. VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar ontwikkelde en geleverde weeg- en etiketteersystemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland ook specifieke maatwerkoplossingen.

Het wegen en etiketteren hangt tegenwoordig uiteraard nauw samen met nieuwe en steeds wijzigende regelgevingen. Daarbij is standaard en/of klantspecifieke software nagenoeg onontbeerlijk geworden.
VWS Nederland kan hiervoor haar zelf ontwikkelde "standaard" software pakketten leveren. Maar ook het voor u op maat schrijven van software, geheel ontwikkeld naar uw eigen wensen- en eisen pakket, behoort tot de mogelijkheden. Evenals mogelijke koppelingen met reeds bij u aanwezige software pakketten.
Als aanvulling op de door VWS Nederland ontwikkelde apparatuur en software heeft VWS Nederland ook de vertegenwoordiging van de Ravenwood linerless 'C-fold labeling systems'.

Deze "C-labeller" kan indien gewenst ook gekoppeld worden aan de weeg-, uitprijsmachine van VWS Nederland, genaamd de Octopus Ace. Daar waar de Octopus Ace al gezien wordt als de nieuwe standaard in het volautomatisch wegen en uitprijzen wordt de combinatie met het 'Ravenwood C-fold labeling system' de nieuwe standaard in het volautomatisch wegen, uitprijzen en C-labellen!

"Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales service. Met een team van goed gemotiveerde en gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service", aldus Patrick van der Vegt.

Voor meer informatie:
Roland Witvoet
VWS Nederland BV
Hoogschaijksestraat 25
5374 EC Schaijk
T. +31 (0)6 19 85 60 53
F. +31 (0)88 03 03 101
witvoet@vwsnederland.nl
www.vwsnederland.nl

 
Publicatiedatum: