Groentenspecialist Bayram, Fruitco Gent:

"Mensen gaan deze kerst voor een 'gewone' maaltijd"

Tholen - In de Krammerstraat in Gent was het deze ochtend rond 10 uur nog erg rustig bij Fruitco Gent, de groentewinkel van Bayram. De eigenaar is nog afwachtend: "Natuurlijk is de dag nog niet om, maar ik had eerlijk gezegd al wat meer klanten verwacht. Vorig jaar rond deze tijd was het wel wat drukker dan nu. We hebben alles in de winkel, en het wachten is nu op de klanten. Hopelijk komen er nog meer, maar we kunnen pas morgenavond een conclusie trekken."Gewoon kerstmenu
Bayram geeft aan dat hij er vanmorgen al vroeg uit was om inkopen te doen bij de vroegmarkt. Hij verwacht dat het niet extreem druk zal worden en dat mensen dit jaar meer 'normale' producten zullen kopen. "Iedereen blijft zoals altijd bij familie en vrienden, maar ze maken minder snel een luxe kerstmenu met speciale exoten en dergelijke, het wordt dit jaar wat eenvoudiger. Men maakt een gewone maaltijd klaar. Waar nu vraag naar is zijn witloof, kolen, champignon en cressen. Voor de desserts wordt om frambozen gevraagd."Al jarenlang is de groentenspeciaalzaak van Nathalie en Bayram aan de Vrijdagmarkt in Gent een begrip. De opa van Nathalie startte de winkel en op jonge leeftijd kreeg hij al hulp van Bayram. Vandaag de dag werkt Bayram al ruim 40 jaar in de Kammerstraat in Gent. "We zijn geopend tot morgenmiddag 5 uur. Dus iedereen kan nog heerlijk gezonde inkopen komen doen."

Voor meer informatie:
Fruitco Gent bvbva
Nathalie & Bayram
Groente & Fruit
Tel: +32-9-2259145
Kammerstraat 3 Gent bij de Vrijdagmarkt
Specialiteit Fruitmanden
www.fruitcobvba.be
bayram@fruitcobvba.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.