Landgard: Mark Leifheit wordt directeur van Fresh Logistics System GmbH

De directie van Landgard eG heeft Mark Leifheit per 1 januari 2014 aangesteld tot directeur van logistiekdochter Fresh Logistics System GmbH, meldt de Duitse website taspo.de. Landgard wil hiermee de logistiektak binnen de Landgard-groep verder versterken.

Mark Leifheit (41) werkt nu nog bij Kaufland Logistik VZ GmbH & Co. KG, waar hij als bedrijfsleider en vestigingsmanager verantwoordelijk is voor de distributie en belevering van zo'n 180 Kaufland-filialen. In het verleden bekleedde hij diverse leidinggevende functies binnen de logistiekafdeling van de levensmiddelenhandel, onder andere bij Lidl GmbH & Co. KG.

"We zijn blij dat we met Mark Leifheit een uitgewezen logistiekexpert met veel innovatieve ideeën en veel ervaring binnen hebben gehaald voor de succesvolle toekomst van Fresh Logistics System GmbH", aldus de directie van Landgard eG.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.