‘Piccobello’ feestdagen met Piccobello’s

De feestdagen komen eraan, een tijd van gezelligheid met familie en vrienden, maar ook van lekker eten. Consumenten zijn op zoek naar bijzondere producten, producten met een verhaal. Met de Piccobello's van teler Theo van Noord heeft de groentespeciaalzaak een uniek product in handen. Deze kruidig smakende tomaatjes zijn op duurzame wijze geteeld. En tijdens de komende decemberweken maakt de consument met Piccobello's via een feestelijke promotie kans op een heerlijk diner bij Michelin sterrenrestaurant Niven Kunz.Op www.piccobellofeestdagen.nl kunnen vanaf 9 december online wenskaarten worden verstuurd naar familie en vrienden om hen 'piccobello' feestdagen toe te wensen. Door deelname maakt de consument kans op één van de twee diners voor twee bij Michelin sterrenrestaurant Niven Kunz. Daarnaast heeft elk trosje Piccobello's een actielabel. Op dit actielabel staat een unieke code waarmee consumenten kans maken op een extra prijs: een jaar lang maandelijks gratis groente en fruit bij een groentespeciaalzaak voor zichzelf en een vriend(in)!

Ook de groentespecialist maakt kans op een mooie prijs! De groentespeciaalzaak waar de hoofdprijs valt, mag met twee personen aanschuiven bij het VIP Piccobello's Event in januari 2014. Tijdens dit event worden genodigden door een interessante spreker bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van retail en AGF. Ook sterrenchef Niven Kunz zorgt met zijn culinaire verrassingen tijdens dit event voor de nodige inspiratie.

De Piccobello's feestdagen promotie loopt van 9 t/m 31 december en wordt ondersteund door promotiematerialen in ruim 200 groentespeciaalzaken. Wij wensen alle groentespeciaalzaken 'piccobello' feestdagen toe!

Voor product- en commerciële informatie kunt u terecht bij Cor Berkhout, Verkoper The Greenery, tel.: +31 (0)180 657 804, mob: +31 (0)650 607 818, e-mail: c.berkhout@thegreenery.com.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.