TopTruck Westland van start als universele garage voor Westland en omgeving

De Europese TopTruck formule is nu ook in de regio Westland neergestreken. Vanaf 1 december is TopTruck Westland als universeel garagebedrijf geopend aan de Veilingweg in Honselersdijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in alle bedrijfsvoertuigen met laadvermogen: vrachtwagens, trailers en (lichte) bedrijfswagens. Kenmerkend is dat TopTruck Westland merkonafhankelijk opereert. Zowel voor onderhoud, reparaties, schadeherstel en keuringen kunnen fleetowners en andere ondernemingen hier terecht.

De kracht van de TopTruck formule is de lokale betrokkenheid, gekoppeld aan de schaalgrootte van een Europese keten. Elke vestiging is eigendom van een ondernemer uit de regio. Bij TopTruck Westland is het een ondernemer met een bekend gezicht in de transportsector: Ton de Winter. Hij was jarenlang algemeen directeur bij De Winter Logistics.One stop shopping

Elke TopTruck vestiging biedt klanten de mogelijkheid van one stop shopping. Vrachtwagens, trailers en (lichte) bedrijfswagens worden in de werkplaats in Honselersdijk onderhouden, gerepareerd, hersteld en gekeurd. Niet alleen motorisch maar ook laadkleppen, tachografen en dergelijke behoren tot het dienstenpakket. TopTruck Westland wil daarmee effectief de concurrentie aangaan met de merkdealers. 'Door de grootschalige inkoop kunnen we opdrachtgevers kostenvoordelen bieden. We gebruiken dezelfde onderdelen en hebben toegang tot dezelfde kennis. We zitten precies tussen FloraHolland en ABC Westland in, dus ideaal voor de vele ondernemers in de regio', zegt Ton de Winter.

TopTruck Westland heeft een eigen werkgebied, bestaande uit Westland, Delft en Den Haag en omstreken. Als onderdeel van een Europese keten kan het bedrijf ook een 24/7 SOS-service garanderen, waardoor opdrachtgevers overal in Europa kunnen rekenen op assistentie bij pech.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.