"Ze heeft met hart en ziel de Jonagored op de wereldkaart gezet"

Rose Morren-De Coster overleden

Rose Morren van het bedrijf Morren is overleden. Ze was medeoprichtster van Fruitteeltbedrijf en Boomkwekerij Morren en schreef een boek over het succesverhaal van de Jonagored, een bijzondere appel van Vlaamse bodem. Rose werd geboren te Hasselt op 29 december 1945.De familie meldt: "Met droefheid melden wij u het overlijden van Mevrouw Rose Morren-De Coster. Zij is op 21 november 2013 zachtjes van ons heengegaan. Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk Sint-Petrus in de Banden, Markt te Halen (België) op donderdag 28 november 2013 om 10.30 uur. Samenkomst met gelegenheid tot groeten in voornoemde kerk omstreeks 9.45 uur. Gebedswake met eucharistieviering in voornoemde kerk op woensdag 27 november 2013 om 19.00 uur. Gedachtenismis op zondag 15 december 2013 om 10.30 uur in voornoemde kerk."

Rose, een uitzonderlijke vrouw, een moeder als geen ander, dankbaar voor de geschenken van moeder natuur, heeft ze met hart en ziel de Jonagored op de wereldkaart gezet.

U kunt online condoleren op www.hansenbvba.be

Klik hier voor de rouwkaart

Ook op Twitter wordt gereageerd op het overlijden van Rose. Han Fleuren van Fleurenfruit spreekt over 'De vrouw die eigenhandig de Jonagored appel in de (wereld)markt zette...' Raymond Notermans geeft aan dat het een markante vrouw was in de mannenwereld. "Zulk verlies is een gemis voor onze sector".

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.