Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF Tijssen door NBE verkozen tot onderneming van het jaar

Network Business Events organiseert een jaarlijks terugkerend regionaal evenement waarbij de 'Ondernemer/Onderneming van het jaar' verkozen wordt. In een goed gevulde D'n Bogerd in Druten waar ruim 350 gasten aanwezig waren, zijn op 5 november de beste ondernemingen (verschillende categorieën) uit Maas en Waal bekendgemaakt. Dit gebeurde tijdens de tweede editie van het Business Event Maas en Waal.



Winnaar categorie MKB en Detailhandel
Jan Willem Tijssen van AGF Tijssen, ging er in de categorie 'MKB en Detailhandel' met de titel vandoor en ontving de award uit handen van voorzitter Ondernemend Maas en Waal, André van den Hurk. Een deel uit het juryrapport: '' Jan Willem en Marie José Tijssen hebben op tijd de bakens in hun onderneming verzet en met succes. Zij leveren maaltijden, bereid met verse ingrediënten uit eigen streek. Hierbij gaat kwaliteit boven de prijs en deze benadering blijkt de juiste. Zonder marketing groeit hun bedrijf gecontroleerd en het eind van deze groei is nog niet bereikt. Zij zitten vol plannen voor de toekomst.''



Genomineerden
AGF Tijssen, Landgoed de Korenmolen en P.J. Strik – Basten v.o.f. waren genomineerd in de categorie MKB en Detailhandel. Het aandragen en beoordelen van potentiële kandidaten voor de nominatie gebeurde door vertegenwoordigers uit betrokken partijen. Binnen dit proces faciliteerde en ondersteunde NBE de meetings, informatievoorziening, communicatie en het feestelijke hoogtepunt.
Publicatiedatum: