Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voordelige luchtdeuren

De nieuwe generatie AFIM Luchtdeuren (hogedruk luchtgordijnen) van producent Air In Motion biedt een groot aantal voordelen ten opzichte van conventionele systemen als snelloopdeuren, snelsluiters, roldeuren, overheaddeuren en strokengordijnen. Vooral belangrijk zijn de tijdwinst en de lage onderhoudskosten. Om een snelloopdeur of een strokengordijn veilig te passeren, zijn vaak wachttijden van vele seconden nodig, maar bij luchtdeuren komen wachttijden niet voor en gaat geen werktijd verloren.


Luchtdeur bij SPAR in Waalwijk

Anders dan luchtdeuren hebben snelloopdeuren en strokengordijnen geregeld onderhoud nodig, onder andere om aan de HACCP te blijven voldoen. Beschadigingen zijn onmogelijk, de koude in bedrijfsruimten blijft beter behouden, de productkwaliteit is beter gewaarborgd en vliegende insecten worden beter tegengehouden. Bovendien hebben werknemers altijd goed zicht op de andere bedrijfsruimte en is er minder kans op ongevallen. Om een indruk te krijgen van de financiƫle voordelen heeft de producent een gedetailleerde kostenvergelijking op zijn site geplaatst, waaruit blijkt dat jaarlijkse besparingen van 60% en een terugverdientijd van minder dan twee jaar mogelijk zijn.

Voor het kostenvergelijk zie: www.luchtdeur.com
Publicatiedatum: