Palomat stapelt en ontstapelt pallets automatisch

Uit Zutphen levert de Palomat een palletautomaat die automatisch pallets stapelt of ontstapelt. Hierdoor is het niet meer nodig pallets handmatig te verplaatsten. Volgens de leverancier verbetert door een Palomat zowel de ergonomie als de veiligheid in magazijnen en productiehallen. De Palomat is een palletstapelaar waarmee veilig, snel en ergonomisch lege pallets kunnen worden gestapeld of ontstapeld, één voor één op vloerhoogte. Hierdoor kan er volgens de leverancier veiliger, efficiënter en ergonomischer worden gewerkt in magazijnen en op andere werkplekken waar veel pallethandelingen plaatsvinden. Er is zowel een stand alone model van de Palomat als een inline versie, die geïntegreerd kan worden in transportinstallaties en transportbanen.Orde en overzicht dankzij geordende stapels
Georg Fischer Waga uit Epe, producent en leverancier van leidingssystemen, installeerde kortgeleden twee Palomaten op haar emballageafdeling, één voor europallets en één voor de eigen Wagapallets. Ze werden aangeschaft in het kader van een verbeterprogramma. Technical manager Michel Hulsebos: "Tot voor kort stapelden we de pallets handmatig. Zeker bij hogere stapels een zware en niet altijd even veilige werkwijze. Die gevaarlijke situaties behoren nu tot het verleden terwijl ook de kans op rug- en nekklachten is afgenomen. Bijkomend voordeel is dat er nu veel meer orde en overzicht is, dankzij de strak geordende stapels. En dat past weer naadloos in ons 5S-concept onder de S van 'Schikken."

Voor meer informatie:
Allmarec Intern Transport B.V.
Verpakking en intern transport
Bettinkhorst 15
7207 BP Zutphen
Mob: +31 (0)6 30 631 861
Tel: 0575 549770
bartvanmiddelaar@allmarec.nl
www.allmarec.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.