Harry Surminski neemt afscheid van Nedalpac

Na een dienstverband van ruim 37 jaar beleeft Harry Surminski vandaag zijn laatste werkdag bij Nedalpac. In die tijd is hij ons gezicht geweest naar zowel de leveranciers als ook de klanten en heeft hij een grote staat van dienst opgebouwd. Door zijn betrokkenheid bij en actieve inzet voor de branche heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de uitbouw van het succes van Nedalpac. Daarvoor zijn wij hem zeer erkentelijk. Over zijn jaren bij Nedalpac en zijn afscheid zegt Harry zelf:

"Nadat ik eerder op 1 januari 2011 als eindverantwoordelijke ben teruggetreden , neem ik nu, na een dienstverband van ruim 37 jaar definitief afscheid van Nedalpac. De toekomst en de continuïteit van Nedalpac hebben daarbij centraal gestaan.
Ondanks een moeilijke start begin jaren tachtig, is Nedalpac steeds een gezond bedrijf geweest en dat zijn we vandaag de dag nog steeds. Het doet me deugd dat ik, ondanks " de roerige tijden", afscheid kan nemen van een bedrijf met een positief imago en een gezonde financiële positie. De duurzame relaties, de kwaliteit van het team en het jonge management bieden perspectief voor de toekomst.
Ik wil mijn erkentelijkheid en dankbaarheid betonen aan iedereen die het mogelijk heeft gemaakt, dat ik dit werk zo vele jaren heb mogen doen. Naast het thuisfront in het bijzonder, denk ik daarbij aan mijn collega's, klanten leveranciers- zakenrelaties en aandeelhouders. De veelzijdigheid en de dynamiek van de AGF sector en daarbinnen de ontwikkelingen en de groei van Nedalpac hebben me steeds weten te boeien. Het is de verdienste van mijn omgeving die mij in de gelegenheid heeft gesteld, mijn functie steeds met plezier uit te kunnen voeren. 


Ik zal mijn interesse voor de sector behouden en trachten zo lang mogelijk op zinvolle wijze actief te blijven . Het was een groot genoegen om met jullie te mogen samenwerken. Ik dank een ieder daarvoor en wens jullie een gezonde toekomst in alle opzichten."

Het is bijzonder om afscheid te nemen van iemand met een dergelijke staat van dienst en langjarig dienstverband. Wij zullen daar intern dan ook ruimschoots bij stilstaan. Wilt u persoonlijk afscheid nemen, dan stelt Harry uw bericht of telefoontje zeker op prijs. (06-53 233 232)

Namens alle collega's wens ik Harry vooral veel gezondheid en plezier toe in deze nieuwe periode. Stil zitten zal hij zeker niet doen. Dus we zullen elkaar zeker nog zien.

Arnoud van Stralen
Nedalpac bv


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven