Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2021

Florus Zwartbol en Kees Smits van Snaqs
Florus Zwartbol en Kees Smits van Snaqs
Na 1 jaar afwezigheid werd de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2021 gehouden op maandag 27 september en dinsdag 28 september. 
Na 1 jaar afwezigheid werd de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2021 gehouden op maandag 27 september en dinsdag 28 september. 
Direct aan het begin van de eerste beursdag was er al veel belangstelling. 
Direct aan het begin van de eerste beursdag was er al veel belangstelling. 
Sonja van Gerwen presenteerde namens fruitbedrijf J.C. Merkens Fruit de producten die gemaakt zijn van de Red Love appel. 
Sonja van Gerwen presenteerde namens fruitbedrijf J.C. Merkens Fruit de producten die gemaakt zijn van de Red Love appel. 
Vanaf 1 december komt er ook een biologische variant beschikbaar van de Red Love appelsap. 
Vanaf 1 december komt er ook een biologische variant beschikbaar van de Red Love appelsap. 
Cees Jan de Bruijn naast de bio-sappen van 'sLandsBeste. De nieuwste sappen in de biologische range zijn: appel-gember, appel-mango en peer.
Cees Jan de Bruijn naast de bio-sappen van 'sLandsBeste. De nieuwste sappen in de biologische range zijn: appel-gember, appel-mango en peer.
Rechts is Cees Vink van Vink Fruitboerderij in gesprek met wat bezoekers. Zijn collega kon melden dat het bedrijf uitbreidingsplannen heeft.
Rechts is Cees Vink van Vink Fruitboerderij in gesprek met wat bezoekers. Zijn collega kon melden dat het bedrijf uitbreidingsplannen heeft.
Hans Versteegh en Patricia van Baal proosten bij Now Organic International met de gembershots van Go Now.
Hans Versteegh en Patricia van Baal proosten bij Now Organic International met de gembershots van Go Now.
Jean Paul Compeer en René van Lier bij Bizerba Nederland. 
Jean Paul Compeer en René van Lier bij Bizerba Nederland. 
René: "We presenteren hier onze weegschaal met scheefstand-compensatie. Dit is ideaal voor marktwagens bijvoorbeeld. Door scheefstand kan men soms niet goed wegen, deze weegschaal kan zo honderden euro's per jaar schelen." 
René: "We presenteren hier onze weegschaal met scheefstand-compensatie. Dit is ideaal voor marktwagens bijvoorbeeld. Door scheefstand kan men soms niet goed wegen, deze weegschaal kan zo honderden euro's per jaar schelen." 
Annemarie Karman en Melissa Scholten bij Biesheuvel Knoflook. 
Annemarie Karman en Melissa Scholten bij Biesheuvel Knoflook. 
Bart Fris en Mariska Hofland van Delinuts. Mariska: "Het is heel leuk om onze klanten hier weer te kunnen ontmoeten." 
Bart Fris en Mariska Hofland van Delinuts. Mariska: "Het is heel leuk om onze klanten hier weer te kunnen ontmoeten." 
Klaas Petersen en Celine Raaphorst bij King Nuts & Raaphorst. Celine: "We staan lekker vooraan in de hal, zijn heel blij met deze plek." 
Klaas Petersen en Celine Raaphorst bij King Nuts & Raaphorst. Celine: "We staan lekker vooraan in de hal, zijn heel blij met deze plek." 
Huub Mol schenkt een nieuw glas GIMBER in: bio-gemberdrank zonder alcohol, op basis van Peruaanse bio-gember. 
Huub Mol schenkt een nieuw glas GIMBER in: bio-gemberdrank zonder alcohol, op basis van Peruaanse bio-gember. 
Bij Schulp Vruchtensappen presenteerden ze de nieuwe bio-sappenlijn Groentje van Schulp. Er zijn vijf varianten: Rode biet - Appel, Groentemix, Tomaat (zonder zout), Wortel - Sinaasappel, en Appel - Rabarber. Op de foto: Marie Louise Schulp, Hans de Kroon en Frederik de Koning. 
Bij Schulp Vruchtensappen presenteerden ze de nieuwe bio-sappenlijn Groentje van Schulp. Er zijn vijf varianten: Rode biet - Appel, Groentemix, Tomaat (zonder zout), Wortel - Sinaasappel, en Appel - Rabarber. Op de foto: Marie Louise Schulp, Hans de Kroon en Frederik de Koning. 
Ook bij Schulp kon men een voorproefje zien van het biologische Red Love sap dat per 1 december 2021 beschikbaar zal zijn. 
Ook bij Schulp kon men een voorproefje zien van het biologische Red Love sap dat per 1 december 2021 beschikbaar zal zijn. 
Anne Kuperus van Kuperus Foods had niet alleen (biologische) knoflookproducten bij. 
Anne Kuperus van Kuperus Foods had niet alleen (biologische) knoflookproducten bij. 
Hij liet ook proeven van biologisch ijs. 
Hij liet ook proeven van biologisch ijs. 
Djen Geurts bij Van Appeven. "De appel-sinaasappelsap gaat heel hard. Voor de horeca en hotels is puur sinaasappelsap vaak te duur, deze combisap is prijstechnisch interessant." 
Djen Geurts bij Van Appeven. "De appel-sinaasappelsap gaat heel hard. Voor de horeca en hotels is puur sinaasappelsap vaak te duur, deze combisap is prijstechnisch interessant." 
René de Zeeuw van Hoeksche Chips. Mede-oprichter Henk Scheele was te vinden in de marktkraam in de andere hal. 
René de Zeeuw van Hoeksche Chips. Mede-oprichter Henk Scheele was te vinden in de marktkraam in de andere hal. 
Murël Schueler debuteerde met haar Dalicious dadelrepen op de beurs.
Murël Schueler debuteerde met haar Dalicious dadelrepen op de beurs. 
Muriël: "Bezoekers reageren enthousiast op de verpakking en velen zijn op zoek naar vegan en glutenvrije alternatieven." 
Muriël: "Bezoekers reageren enthousiast op de verpakking en velen zijn op zoek naar vegan en glutenvrije alternatieven." 
Gijs van Maasakkers en Samantha van der Lust bij G'nger. Samantha: "We gaan uit van de kracht van de ingrediënten en voegen dus geen suikers toe aan ons gembersap. We geloven in de puurheid van gember."  
Gijs van Maasakkers en Samantha van der Lust bij G'nger. Samantha: "We gaan uit van de kracht van de ingrediënten en voegen dus geen suikers toe aan ons gembersap. We geloven in de puurheid van gember."  
Paul Dekker bij De NotenBeurs.
Paul Dekker bij De NotenBeurs.
Mattheo Koppejan bij Koppejan Noten.
Mattheo Koppejan bij Koppejan Noten. 
De hele dag door werden er bezoekjes gebracht aan Koppejan Noten. 
De hele dag door werden er bezoekjes gebracht aan Koppejan Noten. 
Michiel Drijver met naast hem de biologische olijfolie van Flor Y Sabor (nr. 8 en nr. 14). Met een adoptieproject steunt Michiel traditionele Spaanse bio-olijfboeren. Hij biedt sinds kort ook biologisch appelsap aan. 
Michiel Drijver met naast hem de biologische olijfolie van Flor Y Sabor (nr. 8 en nr. 14). Met een adoptieproject steunt Michiel traditionele Spaanse bio-olijfboeren. Hij biedt sinds kort ook biologisch appelsap aan.