Marian Lammerts en Hans Schepens presenteerden de sappen van Covelt.
Ari de Kimpe van Ariza (middenin, met stropdas) druk in overleg.
De stand van Ariza.
Ugür Tüg van Ariza vertelt dat de productiefaciliteit in Turkije blijft uitbreiden, onder meer met abrikozen.
Volop interesse in wat de mannen van Doens te vertellen hadden.
Dennis Minnaard samen met eigenaar Walter Doens bij een klein deel van het ingrediënten-assortiment van Doens Food Ingredients.
"Wim Leeuwenburgh (midden) in de stand van Rhumveld Winter&Konijn. Links Peter Veldman in gesprek. Wim merkt dat de markten hard aan het veranderen zijn. "Dat is een leuke ontwikkeling. Wij hebben de sourcing helemaal op orde."
Ook Koen Bouwman legde het nodige uit aan geïnteresseerden.
Joost Boone, Rody van der Horst en Peter Slooten van Nutland BV, zij hebben een breed assortiment noten en gedroogde vruchten.
Jorn van Dop achter de bar bij Tradin.
Aan de rechterkant van de stand was Trabocca vertegenwoordigd.
Sylvain Dufour samen met Renno van Dijk, Foekje van Dijk en Bert-Jan Bakker van Berrico FoodCompany.
Sylvain op de eerste foto, is de man achter Fruit d'Or, een merk dat Berrico op de Nederlandse markt vertegenwoordigd.
Astrid Rog, Geoffrey Harreman en Robbert Blomsteel van Bio Center Zann.
André Poldervaart (midden) en zijn zoon René telen diverse soorten BD-groenten, waaronder deze komkommers die hij vorige week aan Zann geleverd heeft.
Een overzicht van het assortiment, ook de bloemen zijn verkrijgbaar bij Zann.
Overleg gaande in de stand van Ekoland. Peter Jacobs vertelt dat Natudis in een grote combinatiestand een aantal merken presenteert die ze in Duitsland voeren.
De recent uitgebrachte BD-conservenlijn.
Groene schalen van Roots Biopack.
Naast de groene ook donkere schalen voor agf.
Jeroen Sleijffers geeft uitleg bij EOSTA.
Volkert Engelsman in gesprek (midden).
Ook Gert Kögeler was druk.
Patrick Gerritsen legt uit over de verpakkingen van Bio4Pack.
Ook voor agf-producten voldoende verpakkingsmogelijkheden.
De mannen van Green Organics: Gerard de Pee, Jan Groen en Robbert Blok.
Aangevuld met Arend Zeelenberg die een kijkje kwam nemen in de stand.
Een deel van de biologische groenten en uien die verkrijgbaar zijn bij Green Organics.
Perry Leemans, Rene Vrielink en Jorg Ploegmakers bij Ardo.
Bart Kuin in de stand van Bejo Zaden. Zijn collega Daniëlle zit op de achtergrond in gesprek.
Dit is de nieuwe webshop van Bejo.
De Miami-peen.
De stand van Udea.
Fredie de Mooy (winkel Bon Bio), Joan Maassen en Johan Visser in de stand van Udea.
Steffi Giera en Pepijn van der Plas, op de achtergrond zijn vader Theo.
Een overzichtje van de producten van Van der Plas Sprouts.
Anton van Vilsteren en Anneke Koekoek in gesprek in de stand van Nautilus.
Harmen Peters en Florian de Clercq.
De appelen van SmileFruit.
Carel Bouma van sorteerbedrijf Bouma, achter hem de nieuwe display met de diverse aardappelen.
Nieuwe display met diverse aardappelen.
Oeble Kempenaar toont het geheim achter de smaak van chips.
Ron van Dijk (Biologische Groentekwekerij Groenland), Henk Haitsma en Maarten Brensen in de stand van Vitalis. Henk toont de nieuwe kalender.
Theo Martens en Thijs Groenendaal met de diepvries-agf van SonderJansen.
Ad Lievense, Jeroen Wind en Leaniek van de Graaf bij de agf-producten van Naturelle.
"Dick Troost en Cindy van der Velde van Naturelle. "Op onze nieuwe website laten we telers aan het woord, de website wordt een stuk interactiever", aldus Cindy."
Eddy Jelders vertelt over de vacumerende verpakkingsoplossing van VQM Packaging.
De cijfers van de wereldwijde biologische landbouw worden bekend gemaakt.
John Machielsen en Wieneke Schröder tonen de nieuwe producten van Agro Bio Connection (ABC).
Vier nieuwe GREENage-producten: gedroogde abrikozen, vijgen, sultana en hazelnoten.
Reinout Metselaar, Janneke ter Voort, Edwin From, Gerjan Snippe (Bio Brass) en Arjen Leijenaar in de stand van BioCore.
De producten van Bio Core.
De stand van Global Fruit.
Dank je
Er ging iets mis met het versturen van uw bericht. Misschien is het gemarkeerd als spam, u kunt het na het lezen van een aantal andere artikelen later nogmaals proberen.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.