AGF Trendcafe Bio Brass

De Beleving is een kook- en vergaderlocatie voor groepen, daarnaast ligt de proeftuin van Bio Brass. AGF Trendcafé ging er op bezoek
De Beleving is een kook- en vergaderlocatie voor groepen, daarnaast ligt de proeftuin van Bio Brass. AGF Trendcafé ging er op bezoek
Maurice Wubben trapt met plezier het AGF Trendcafé met als thema Kies voor Milieukeur, dat is toch heel (bio)logisch? af
Maurice Wubben trapt met plezier het AGF Trendcafé met als thema Kies voor Milieukeur, dat is toch heel (bio)logisch? af
In de proeftuin van De Beleving krijgen de deelnemers uitleg van Gerjan Snippe (Bio Brass) over biologisch telen
In de proeftuin van De Beleving krijgen de deelnemers uitleg van Gerjan Snippe (Bio Brass) over biologisch telen
De bodem is de basis, benadrukt Gerjan. Daarom worden elk jaar weer andere gewassen geteeld op het veld en krijgt de grond regelmatig een rustjaar.
De bodem is de basis, benadrukt Gerjan. Daarom worden elk jaar weer andere gewassen geteeld op het veld en krijgt de grond regelmatig een rustjaar.
Na het bezoek aan het veld, gaan de deelnemers weer de warmere kas opzoeken.
Na het bezoek aan het veld, gaan de deelnemers weer de warmere kas opzoeken.
Daan van Empel van het GroetnenFruit huis vertelt over Milieukeur. GroentenFruit ziet het als middel om duurzaamheid te borgen, het keurmerk zal de exportpositie van Nederland versterken.
Daan van Empel van het GroetnenFruit huis vertelt over Milieukeur. GroentenFruit ziet het als middel om duurzaamheid te borgen, het keurmerk zal de exportpositie van Nederland versterken.
Miriam van Bree van Bionext over de uitgangspunten van biologische keurmerken
Miriam van Bree van Bionext over de uitgangspunten van biologische keurmerken
Wilma van den Oever bedankt Gerjan Snippe voor zijn bijdrage aan AGF Trendcafé
Wilma van den Oever bedankt Gerjan Snippe voor zijn bijdrage aan AGF Trendcafé
Eric Vos promoot de rode biet, wat kun je er meer en wat zijn de smakelijke vriendjes van biet
Eric Vos promoot de rode biet, wat kun je er meer en wat zijn de smakelijke vriendjes van biet
Joost Hoes van Plus en Jan Willem Tolhoek van Veiling Zaltbommel hebben samen een voorgerecht met rode biet gemaakt
Joost Hoes van Plus en Jan Willem Tolhoek van Veiling Zaltbommel hebben samen een voorgerecht met rode biet gemaakt
Geert Peek (Green Organics), Geert van Oosterhout (LTO Glaskracht), Patrick Franken (Vitapep), Maurice Wubben en Michiel Witmer (Agrocontrol) aan de bioborrel
Geert Peek (Green Organics), Geert van Oosterhout (LTO Glaskracht), Patrick Franken (Vitapep), Maurice Wubben en Michiel Witmer (Agrocontrol) aan de bioborrel
Zouden Jos Muijsenberg (Frisco) en Hans Driessen (Nunhems)de kookwedstrijd winnen?
Zouden Jos Muijsenberg (Frisco) en Hans Driessen (Nunhems)de kookwedstrijd winnen?
Het beoordelen van de voorgerechten door Eric Vos van De Beleving
Het beoordelen van de voorgerechten door Eric Vos van De Beleving
Michiel Witmer met het winnende voorgerecht
Michiel Witmer met het winnende voorgerecht
Peter Duijvestijn (Duijvestijn tomaten) aan het diner met Jan Willen Tolhoek en Geert Peek
Peter Duijvestijn (Duijvestijn tomaten) aan het diner met Jan Willen Tolhoek en Geert Peek
Albert Wielmink van The Greenery maakt tussen het eten door toch even tijd voor de foto
Albert Wielmink van The Greenery maakt tussen het eten door toch even tijd voor de foto
Opscheppen tijdens het buffet
Opscheppen tijdens het buffet

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven