Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening Aspergeseizoen 2018

"Patrick de Rooi en Robin Heikens van Vroegop Windig. "Asperges zijn nog duur, we verkopen meer asperges uit Peru dan normaal in deze tijd van het jaar."
"Patrick de Rooi en Robin Heikens van Vroegop Windig. "Asperges zijn nog duur, we verkopen meer asperges uit Peru dan normaal in deze tijd van het jaar."
Anne-Wies van Oosten, registervinoloog, Antoine van Es, importeur van de Aspergewijn 2018 en Rob Crans van Het Media Bureau Dongen. Rob juicht de Kick Off toe. De asperge is volgens hem wel een seizoensproduct maar niet meer een exclusief product. Het is niet zeker of de asperge aandacht krijgt in het magazine voor de happy few: Stijl Allure.
Anne-Wies van Oosten, registervinoloog, Antoine van Es, importeur van de Aspergewijn 2018 en Rob Crans van Het Media Bureau Dongen. Rob juicht de Kick Off toe. De asperge is volgens hem wel een seizoensproduct maar niet meer een exclusief product. Het is niet zeker of de asperge aandacht krijgt in het magazine voor de happy few: Stijl Allure.
"Jan Hulsen met zijn vrouw Ricky van Museum de Locht, informatiecentrum voor asperges, champignons, glastuinbouw en plattelandsleven. "Dit jaar is anders dan andere jaren. We zijn al zolang is voorzitter ben bij de aftrap van het seizoen geweest, al 15 maal dus", vertelt Jan."
"Jan Hulsen met zijn vrouw Ricky van Museum de Locht, informatiecentrum voor asperges, champignons, glastuinbouw en plattelandsleven. "Dit jaar is anders dan andere jaren. We zijn al zolang is voorzitter ben bij de aftrap van het seizoen geweest, al 15 maal dus", vertelt Jan."
Een tafel vol met sponsoren: Rik Kursten en Adriën van Haperen van Teboza met AspergeSmaken Robert Romme, Jørgen Snoijink en Geertje Roodbeen van Zon fruit & vegetables
Een tafel vol met sponsoren: Rik Kursten en Adriën van Haperen van Teboza met AspergeSmaken Robert Romme, Jørgen Snoijink en Geertje Roodbeen van Zon fruit & vegetables
De campagneslogan Asperges zo klaar, zo lekker wordt bekend gemaakt.
De campagneslogan Asperges zo klaar, zo lekker wordt bekend gemaakt.
Marleen Stegeman van het Asperge Centrum verklaart het aspergeseizoen voor geopend.
Marleen Stegeman van het Asperge Centrum verklaart het aspergeseizoen voor geopend.
Om samen te toasten op het nieuwe seizoen wordt de Aspergewijn 2018 uitgedeeld: de August Ziegler Muller-Thurgau.
Om samen te toasten op het nieuwe seizoen wordt de Aspergewijn 2018 uitgedeeld: de August Ziegler Muller-Thurgau.
Antoine van Es, importeur van de Aspergewijn 2018 keurt het glas
Antoine van Es, importeur van de Aspergewijn 2018 keurt het glas
De toast wordt uitgebracht
De toast wordt uitgebracht
TV-kok Mathijs Vrieze is ambassadeur van dit aspergeseizoen
TV-kok Mathijs Vrieze is ambassadeur van dit aspergeseizoen
Mathijs Vrieze probeert Jenny Peters haar recept voor de 15-minutes-challenge te ontfutselen, maar ze gaf niets prijs.
Mathijs Vrieze probeert Jenny Peters haar recept voor de 15-minutes-challenge te ontfutselen, maar ze gaf niets prijs.
Ook de Italiaanse food blogger Antonella Barbella wilde niets verklappen. Ze is wel enthousiast over de witte asperge, in Italië kennen ze vooral de wilde groene variant, vertelde ze.
Ook de Italiaanse food blogger Antonella Barbella wilde niets verklappen. Ze is wel enthousiast over de witte asperge, in Italië kennen ze vooral de wilde groene variant, vertelde ze.
"Nog een aspergefan uit Italië, Marina Vizzinizi. "Om te voorkomen dat het seizoen voorbij is voor dat de consumenten het weten, is er heel veel publiciteit nodig", zei ze tegen Mathijs."
"Nog een aspergefan uit Italië, Marina Vizzinizi. "Om te voorkomen dat het seizoen voorbij is voor dat de consumenten het weten, is er heel veel publiciteit nodig", zei ze tegen Mathijs."
De opening werd afgesloten met het proeven van drie gerechtjes, gemaakt van de eerste asperges van dit seizoen door Mario Robert
De opening werd afgesloten met het proeven van drie gerechtjes, gemaakt van de eerste asperges van dit seizoen door Mario Robert
Mat Kersten en Hay Lemmen van het Aspergegilde Peel en Maas, Maurice Deben van Bejo Zaden en Rob van Pol van Aspergepakket.nl.
Mat Kersten en Hay Lemmen van het Aspergegilde Peel en Maas, Maurice Deben van Bejo Zaden en Rob van Pol van Aspergepakket.nl.
Bejo aspergeambassadeurs Robert Schilder en Maurice Deben
Bejo aspergeambassadeurs Robert Schilder en Maurice Deben
Mathijs neemt een aspergesoep
Mathijs neemt een aspergesoep
Mario Roberti is druk bezig met de bereiding van de aspergehapjes
Mario Roberti is druk bezig met de bereiding van de aspergehapjes
Rob van der Weele van The Greenery met telersechtpaar Walter en Trudie Gubbels
Rob van der Weele van The Greenery met telersechtpaar Walter en Trudie Gubbels
Het 3e gerechtje, asperges op Italiaanse wijze
Het 3e gerechtje, asperges op Italiaanse wijze
Leon Ribbens en Albert Tielemans van het Brabants Asperge Genootschap
Leon Ribbens en Albert Tielemans van het Brabants Asperge Genootschap
Leon Ribbens neemt nog een gerechtje
Leon Ribbens neemt nog een gerechtje
wijnimporteur Antoine van Es, Chris Dekkers van het Brabants Asperge Genootschap en Pieter IJsbrandy
wijnimporteur Antoine van Es, Chris Dekkers van het Brabants Asperge Genootschap en Pieter IJsbrandy
De Aspergewijn 2018 de ‘August Ziegler Müller-Thurgau’ uit 2017
De Aspergewijn 2018 de ‘August Ziegler Müller-Thurgau’ uit 2017
Campagneslogan
Campagneslogan