Tavola 2018

Ben Timmerman en Frederik Vanhuyse van Greenyard. Greenyard was genomineerd voor de Gouden Tavola in de categorie foodservice met haar product Bloemkoolrijst.
Ben Timmerman en Frederik Vanhuyse van Greenyard. Greenyard was genomineerd voor de Gouden Tavola in de categorie foodservice met haar product Bloemkoolrijst.
Gilles Jeuris en Liesbeth Peeters van Ranobo. Het bedrijf is gespecialiseerd in noten en zuidvruchten.
Gilles Jeuris en Liesbeth Peeters van Ranobo. Het bedrijf is gespecialiseerd in noten en zuidvruchten.
Philiep Willems en Miguel Demaeght van BelOrta bij de winnaar van de Gouden Tavola in de categorie Traiteur: de Friseline. Friseline is een kruising van verschillende soorten andijvie en heeft een mooie gele kleur en frivool gekrulde randen.
Philiep Willems en Miguel Demaeght van BelOrta bij de winnaar van de Gouden Tavola in de categorie Traiteur: de Friseline. Friseline is een kruising van verschillende soorten andijvie en heeft een mooie gele kleur en frivool gekrulde randen.
Tonnie en Carlos van Don Gastronom, zij bieden augurken, olijven, olijfolie en kaas aan.
Tonnie en Carlos van Don Gastronom, zij bieden augurken, olijven, olijfolie en kaas aan.
Dirk Moonen en Anthony Martinez van Lambert Gourmet Food. Lambert biedt exclusieve producten zoals azijn, sausen, olie en ambachtelijke conserven.
Dirk Moonen en Anthony Martinez van Lambert Gourmet Food. Lambert biedt exclusieve producten zoals azijn, sausen, olie en ambachtelijke conserven.
Nathalie Plovie en Remie Dewitte van Reo Veiling hadden een groot scala van producten meegenomen naar de beurs. Woensdag 14 maart wordt de eerste Belgische frisee geveild bij Reo.
Nathalie Plovie en Remie Dewitte van Reo Veiling hadden een groot scala van producten meegenomen naar de beurs. Woensdag 14 maart wordt de eerste Belgische frisee geveild bij Reo.
Koen van Neer en Frederic Deneyer van Delisol zijn de hele beurs bezig geweest met het bereiden van gerechten van Mediterrane groenten.
Koen van Neer en Frederic Deneyer van Delisol zijn de hele beurs bezig geweest met het bereiden van gerechten van Mediterrane groenten.
Xavier Denis en Tudor Dragancea van Superbon met de nieuwe chips. Deze keer stond Superbon niet met verse producten op de beurs.
Xavier Denis en Tudor Dragancea van Superbon met de nieuwe chips. Deze keer stond Superbon niet met verse producten op de beurs.
Luc Van Schaeybroeck, Chris Mullie en Sandra Mantesso van Be Food! Nikita. Het schap stond vol met verschillende salades op basis van groenten, vlees en vis.
Luc Van Schaeybroeck, Chris Mullie en Sandra Mantesso van Be Food! Nikita. Het schap stond vol met verschillende salades op basis van groenten, vlees en vis.
Margot Nammensma van Be Food! Jebo in gesprek met Rob de Bruin.
Margot Nammensma van Be Food! Jebo in gesprek met Rob de Bruin.
Filip, Katrien en Thierry van groothandel Rafina Triporteur. Naast conserven, sauzen en kruiden biedt Rafina ook veel voorgesneden groenten aan.
Filip, Katrien en Thierry van groothandel Rafina Triporteur. Naast conserven, sauzen en kruiden biedt Rafina ook veel voorgesneden groenten aan.
Lindsey Verbrugge van Begro, het bedrijf is gespecialiseerd in diepvries groenten en fruit.
Lindsey Verbrugge van Begro, het bedrijf is gespecialiseerd in diepvries groenten en fruit.
Gilles Tessier samen met zijn dochter Marie van Les Vergers de la Silve. Het bedrijf is al vier generaties in de familie en zijn gespecialiseerd in verse appelsappen.
Gilles Tessier samen met zijn dochter Marie van Les Vergers de la Silve. Het bedrijf is al vier generaties in de familie en zijn gespecialiseerd in verse appelsappen.
Margaux Bonte van The Holy Berry. De producten van The Holy Berry zijn op basis van diepgevroren pulp van pitaya, passievrucht en acai.
Margaux Bonte van The Holy Berry. De producten van The Holy Berry zijn op basis van diepgevroren pulp van pitaya, passievrucht en acai.
Fleur Weeftink, Ingrid van den Berg en Theo van Dijk van Boubasud. Boubasud biedt kant en klare maaltijden aan op basis ven verse groenten.
Fleur Weeftink, Ingrid van den Berg en Theo van Dijk van Boubasud. Boubasud biedt kant en klare maaltijden aan op basis ven verse groenten.
Niels Declerck, Mathijs Vandamme, Altoni Kelderman en Ben Willekens van Altoni Kelderman. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van pasta, maar ook van pastasauzen op basis van tomaten.
Niels Declerck, Mathijs Vandamme, Altoni Kelderman en Ben Willekens van Altoni Kelderman. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van pasta, maar ook van pastasauzen op basis van tomaten.
Sietse Van Houte van Cornquet. Cornquet biedt maiskroketten met een aardappelvulling aan.
Sietse Van Houte van Cornquet. Cornquet biedt maiskroketten met een aardappelvulling aan.
Greta Knapen en Belinda Verheyen van EnzaFruit. De frisse en sappige Jazz-appel was het middelpunt van de stand en werd uitgedeeld aan beursbezoekers.
Greta Knapen en Belinda Verheyen van EnzaFruit. De frisse en sappige Jazz-appel was het middelpunt van de stand en werd uitgedeeld aan beursbezoekers.
Axel Cardinael en Annelies Verlae van Abramo. De ovengerechten van Abramo zijn bereid met groenten, vlees en vis.
Axel Cardinael en Annelies Verlae van Abramo. De ovengerechten van Abramo zijn bereid met groenten, vlees en vis.
John O’Connel van Van Dyk’s by Nature en Doug Phelan van de Government of Canada. De van oorspong Nederlandse familie Van Dyk is in Canada blauwe bessensap gaan maken van wilde blauwe bessen. De sap wordt zonder suiker of andere toevoegingen gemaakt.
John O’Connel van Van Dyk’s by Nature en Doug Phelan van de Government of Canada. De van oorspong Nederlandse familie Van Dyk is in Canada blauwe bessensap gaan maken van wilde blauwe bessen. De sap wordt zonder suiker of andere toevoegingen gemaakt.
Steff Grielen van Stoffels-Tomaten met de Toma'Muse tomaten. De Toma'Muse heeft een unieke vorm en smaak en een opvallende dieprode kleur.
Steff Grielen van Stoffels-Tomaten met de Toma'Muse tomaten. De Toma'Muse heeft een unieke vorm en smaak en een opvallende dieprode kleur.
Marco Gombert en Brecht de Saugher van Mestdough. De gebakjes, cakes en bonbons zijn bereidt met vers fruit.
Marco Gombert en Brecht de Saugher van Mestdough. De gebakjes, cakes en bonbons zijn bereidt met vers fruit.
Herman Lion van Lathouwers en Martien Boumans van Kempenfoods hebben een gedeelde stand op Tavola en bieden panklare gesneden groenten en fruit aan.
Herman Lion van Lathouwers en Martien Boumans van Kempenfoods hebben een gedeelde stand op Tavola en bieden panklare gesneden groenten en fruit aan.
Elodie Buyse, Lucie Penicaud en Ivo Haesevoets van Florette voor de koeling met verse salade mixen van groenten.
Elodie Buyse, Lucie Penicaud en Ivo Haesevoets van Florette voor de koeling met verse salade mixen van groenten.
Corneel Martens van Fruit Layers voor de koeling met diepgevroren fruit.
Corneel Martens van Fruit Layers voor de koeling met diepgevroren fruit.
Inge Boudewijns van Bonduelle bereidt op de beurs verse gerechten op basis van de producten van Bonduelle.
Inge Boudewijns van Bonduelle bereidt op de beurs verse gerechten op basis van de producten van Bonduelle.
Gino Alongi, Esther Pitance en Raphael Hannart van Mr Cook. Mr Cook biedt maaltijdpakketten aan bereidt met verse producten.
Gino Alongi, Esther Pitance en Raphael Hannart van Mr Cook. Mr Cook biedt maaltijdpakketten aan bereidt met verse producten.
Benoit Gandon met de sausen en jams bereid met verse groenten en fruit van L'Epicurien.
Benoit Gandon met de sausen en jams bereid met verse groenten en fruit van L'Epicurien.
Johan Stevens en Marnix Hessel van Tomabel. In de stand was een breed scala van de producten van Tomabel uitgestald en werden gerechten bereidt op basis van die producten.
Johan Stevens en Marnix Hessel van Tomabel. In de stand was een breed scala van de producten van Tomabel uitgestald en werden gerechten bereidt op basis van die producten.
Werner Van Puyvade en Walter Van Tendeloo voor het aanbod noten en gedroogde vruchten van Quality Nuts.
Werner Van Puyvade en Walter Van Tendeloo voor het aanbod noten en gedroogde vruchten van Quality Nuts.
Bram Boels en David Verfaillie van Syros. Verschillende soorten guacamole en sausen konden er geproefd worden bij de Syros stand.
Bram Boels en David Verfaillie van Syros. Verschillende soorten guacamole en sausen konden er geproefd worden bij de Syros stand.
Annemie Degandt en Mathias Henin van Gheeraard. Gheeraard biedt vers gesneden groenten een aardappelproducten aan.
Annemie Degandt en Mathias Henin van Gheeraard. Gheeraard biedt vers gesneden groenten een aardappelproducten aan.
Marnix Swinnen en Michel Daelemans van Intertaste voor de potten met paneermeel op basis van gedroogde groenten.
Marnix Swinnen en Michel Daelemans van Intertaste voor de potten met paneermeel op basis van gedroogde groenten.
Bart Lammertyn en Anthony Henderson van Frupeco voor de koeling met vers gesneden fruitsalades.
Bart Lammertyn en Anthony Henderson van Frupeco voor de koeling met vers gesneden fruitsalades.
Kurt Bosmans en Tim van Roy van Peka Kroef, specialist in verse en gekoelde aardappelprodcuten.
Kurt Bosmans en Tim van Roy van Peka Kroef, specialist in verse en gekoelde aardappelprodcuten.
Didier Detaille en Daan Sarens van Versalof. Versalof teelt groenten en verwerkt deze tot ze klaar zijn voor consumptie.
Didier Detaille en Daan Sarens van Versalof. Versalof teelt groenten en verwerkt deze tot ze klaar zijn voor consumptie.
Koen en Sophie Koolen van Van Koolen Champignons.
Koen en Sophie Koolen van Van Koolen Champignons.
Geert Klaessen van Schaap Holland voor het assortiment verse frites en geschilde aardappelen.
Geert Klaessen van Schaap Holland voor het assortiment verse frites en geschilde aardappelen.

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven