PLMA 2017

"Vlnr: Marco Tagliani, Valérie Hoff, Francesco Bussichella en Natalie Penocchio van La Linea Verde. "DimmidiSì producten zijn in toenemende mate succesvol in de grote winkelketens zowel Italiaanse als buitenlandse. Wij geloven dat de innovaties die we naar de beurs alle kans hebben op ", zei Elena Iori, hoofd DimmidiSì communicatie tegen Freshplaza Italia."
"Vlnr: Marco Tagliani, Valérie Hoff, Francesco Bussichella en Natalie Penocchio van La Linea Verde. "DimmidiSì producten zijn in toenemende mate succesvol in de grote winkelketens zowel Italiaanse als buitenlandse. Wij geloven dat de innovaties die we naar de beurs alle kans hebben op ", zei Elena Iori, hoofd DimmidiSì communicatie tegen Freshplaza Italia."
Bart Wullems van Dafco is blij met zijn plek vlak bij de ingang. Er is veel aanloop. Dafco heeft een uitgebreide lijn van gedroogde biologische vruchten.
Bart Wullems van Dafco is blij met zijn plek vlak bij de ingang. Er is veel aanloop. Dafco heeft een uitgebreide lijn van gedroogde biologische vruchten.
Peter Schouten (l) en Niels Nieuwesteeg van Schouten, het bedrijf produceert al 25 jaar vleesvervangers. De laatste innovaties zijn de combinaties van peulvruchten (bonen, linzen) en groenten.
Peter Schouten (l) en Niels Nieuwesteeg van Schouten, het bedrijf produceert al 25 jaar vleesvervangers. De laatste innovaties zijn de combinaties van peulvruchten (bonen, linzen) en groenten.
vlnr Dik Goorhuis van Bio+ Trading company, Arie Ermstrong en Bryan Boelders van Baltussen Konserven. Zij promoten hun nieuwste innovatie: bonen in saus. Een andere innovatie zijn de harico verts uit Tanzania voor Bio+.
vlnr Dik Goorhuis van Bio+ Trading company, Arie Ermstrong en Bryan Boelders van Baltussen Konserven. Zij promoten hun nieuwste innovatie: bonen in saus. Een andere innovatie zijn de harico verts uit Tanzania voor Bio+.
"Nadja Meulemans van Greenyard Prepared: "Vriesvers is een betere term dan diepvries voor onze producten." Ze hebben eigen teelt- en productielocaties in België, Polen, UK, Hongarije en Frankrijk."
"Nadja Meulemans van Greenyard Prepared: "Vriesvers is een betere term dan diepvries voor onze producten." Ze hebben eigen teelt- en productielocaties in België, Polen, UK, Hongarije en Frankrijk."
Katharina Haack van Yellow Chips. Het bedrijf levert chipsproducten en concepten: biochips, groentechips en natural crunch chips. Ze komen als private label of als eigen premium merk op de markt.
Katharina Haack van Yellow Chips. Het bedrijf levert chipsproducten en concepten: biochips, groentechips en natural crunch chips. Ze komen als private label of als eigen premium merk op de markt.
Markus Wissing (l) en Frederik Bärssch van Bobeldijk Food Group promoten een aantal Vegafit-producten, plantaardige alternatieven voor vlees en vis.
Markus Wissing (l) en Frederik Bärssch van Bobeldijk Food Group promoten een aantal Vegafit-producten, plantaardige alternatieven voor vlees en vis.
Gastvrouw van Clarebout Potatoes is Chantal Dedeurwaerder (l). Aan het tafeltje op de voorgrond zit eigenaar Jan Clarebout met klanten. Clarebout potatoes heeft een geintegreerde keten voor de productie van diepgevroren bewerkte aardappelproducten. Contactpersoon voor inkoop is Yves Capoen (niet op foto).
Gastvrouw van Clarebout Potatoes is Chantal Dedeurwaerder (l). Aan het tafeltje op de voorgrond zit eigenaar Jan Clarebout met klanten. Clarebout potatoes heeft een geintegreerde keten voor de productie van diepgevroren bewerkte aardappelproducten. Contactpersoon voor inkoop is Yves Capoen (niet op foto).
Top Taste heeft een geïntegreerde keten ontwikkeld voor de productie van gebakken ui-producten. Contactpersoon is Cas Uijtenhaak (niet op foto).
Top Taste heeft een geïntegreerde keten ontwikkeld voor de productie van gebakken ui-producten. Contactpersoon is Cas Uijtenhaak (niet op foto).
Benno Toenders (l) en Jos de Moor van de The Impulse Factory. Ze hebben een een extra lange stand gehuurd om de groene wand met biologische snacks te promoten. Zij willen alle mogelijkheden van chips laten zien en hebben naast aardappel-, ook humus- en linzensnacks. Ze hebben zowel een reguliere als biologische lijn.
Benno Toenders (l) en Jos de Moor van de The Impulse Factory. Ze hebben een een extra lange stand gehuurd om de groene wand met biologische snacks te promoten. Zij willen alle mogelijkheden van chips laten zien en hebben naast aardappel-, ook humus- en linzensnacks. Ze hebben zowel een reguliere als biologische lijn.
Manon Meijers van Greenyard Prepared representeert ook Noliko en Lutèce. Deze divisie van Greenyard verwerkt eigen teelt van groente en fruit door middel van sterilisatie of pasteurisatie. Ze bieden een breed assortiment aan voedingsproducten zoals soepen, sauzen, dips en pastagerechten, klaar voor consumptie. Noliko heeft onlangs Lutèce overgenomen, een verwerker van champignons.
Manon Meijers van Greenyard Prepared representeert ook Noliko en Lutèce. Deze divisie van Greenyard verwerkt eigen teelt van groente en fruit door middel van sterilisatie of pasteurisatie. Ze bieden een breed assortiment aan voedingsproducten zoals soepen, sauzen, dips en pastagerechten, klaar voor consumptie. Noliko heeft onlangs Lutèce overgenomen, een verwerker van champignons.
Bert Visser (l) en Ronald Koelewijn van Qualino leveren zowel koelverse olijven en tapenades als gedroogde zuidvruchten.
Bert Visser (l) en Ronald Koelewijn van Qualino leveren zowel koelverse olijven en tapenades als gedroogde zuidvruchten.
Maxime Mareaux van Materne-Coniflux, een fruitverwerkingsbedrijf dat onder andere confitures, sappen en knijpfruit produceert. Andros is het eigen merk voor de Franse markt.
Maxime Mareaux van Materne-Coniflux, een fruitverwerkingsbedrijf dat onder andere confitures, sappen en knijpfruit produceert. Andros is het eigen merk voor de Franse markt.
Hans Vanhove (l) en Alejandro Vázquez Geremía van Ardo bieden oplossingen voor retailers die aansluiten bij de levensstijl van consumenten, zowel onder privélabel als onder zijn eigen merknaam.
Hans Vanhove (l) en Alejandro Vázquez Geremía van Ardo bieden oplossingen voor retailers die aansluiten bij de levensstijl van consumenten, zowel onder privélabel als onder zijn eigen merknaam.
"Zeewier is de groente van de toekomst", zegt Frank Wilthagen van Wilthagen Tholen. Het familiebedrijf is ontstaan vanuit een slagerij en "houdt van frituren". Nieuw in het assortiment is de Zeeuwse Kroepoek op basis van zeewier, uit of garnalen."
"Zeewier is de groente van de toekomst", zegt Frank Wilthagen van Wilthagen Tholen. Het familiebedrijf is ontstaan vanuit een slagerij en "houdt van frituren". Nieuw in het assortiment is de Zeeuwse Kroepoek op basis van zeewier, uit of garnalen."
Hans Heinrichs en Deborah Gardenier van Plaza Foods. Zij produceren Oriëntaalse koelverse kant-en-klaar maaltijden zonder toevoegingen.
Hans Heinrichs en Deborah Gardenier van Plaza Foods. Zij produceren Oriëntaalse koelverse kant-en-klaar maaltijden zonder toevoegingen.
David Verfaille met gekookte aardappelproducten van PomFresh voor de retail en foodindustrie. Op de Franse markt zijn paarse aardappelproducten populair vertelt David. PomFresh heeft ook een biolijn, alleen leverbaar in groot verpakking voor de foodindustrie.
David Verfaille met gekookte aardappelproducten van PomFresh voor de retail en foodindustrie. Op de Franse markt zijn paarse aardappelproducten populair vertelt David. PomFresh heeft ook een biolijn, alleen leverbaar in groot verpakking voor de foodindustrie.
Anton de Ruiter van Flevosap moet telkens de proeverij aanvullen. Standhouders met sappen konden op grote belangstelling rekenen tijdens de PLMA. Flevosap is houdbaar gemaakt door pasteurisatie en bevat geen conserveringsmiddelen. De productie komt van eigen teelt.
Anton de Ruiter van Flevosap moet telkens de proeverij aanvullen. Standhouders met sappen konden op grote belangstelling rekenen tijdens de PLMA. Flevosap is houdbaar gemaakt door pasteurisatie en bevat geen conserveringsmiddelen. De productie komt van eigen teelt.
David Groeneveld en Roberta Sardo van Fruity Line bij de zojuist bijgewerkte koelverse sap-uitstalling. Fruity Line heeft een brede range aan groente-, fruitsappen en smoothies. De producten zijn koud geperst en houdbaar gemaakt door hogedruk-conservering.
David Groeneveld en Roberta Sardo van Fruity Line bij de zojuist bijgewerkte koelverse sap-uitstalling. Fruity Line heeft een brede range aan groente-, fruitsappen en smoothies. De producten zijn koud geperst en houdbaar gemaakt door hogedruk-conservering.
Ralf Van Loock (l) en Andreas Smout van Star Meal produceert koelverse en handgemaakte maaltijden en salades, zonder toevoegingen.
Ralf Van Loock (l) en Andreas Smout van Star Meal produceert koelverse en handgemaakte maaltijden en salades, zonder toevoegingen.
vlnr Filip Wallays, Pieter van den Broeck en Richard Storer van Agristo, producent van aardappelproducten. Ze selecteren leveranciers rondom hun productielocaties.
vlnr Filip Wallays, Pieter van den Broeck en Richard Storer van Agristo, producent van aardappelproducten. Ze selecteren leveranciers rondom hun productielocaties.
Bulent Tansug van BT Food een Turkse producent van zongedroogde en semi-gedroogde tomaten in de oven.
Bulent Tansug van BT Food een Turkse producent van zongedroogde en semi-gedroogde tomaten in de oven.
Cor van Gogh (l) en Ruud Lobbezoo van Coroos Conserven staan naast de uitstalling met hun koelverse fruitblend die past in de trend van verversing. Coroos heeft fruit in cups ontwikkeld, één persoonskuipjes van 100 gram, gemaakt van puur fruit zonder toevoegingen waarmee ze nieuwe we nieuwe consumptie momenten voor fruit willen creëren, zoals het ontbijtmoment, tussendoor en het toetje.
Cor van Gogh (l) en Ruud Lobbezoo van Coroos Conserven staan naast de uitstalling met hun koelverse fruitblend die past in de trend van verversing. Coroos heeft fruit in cups ontwikkeld, één persoonskuipjes van 100 gram, gemaakt van puur fruit zonder toevoegingen waarmee ze nieuwe we nieuwe consumptie momenten voor fruit willen creëren, zoals het ontbijtmoment, tussendoor en het toetje.
De sappen van Hoogesteger zijn koud geperst, rauw en niet gepasteuriseerd. Het assortiment bestaat uit groente- en fruitsappen, ontbijt smoothies, infused waters, boosters, raw lemonades en notenmelk. vlnr John Mulder, Janet van der Linde en Sanne Merkelbach.
De sappen van Hoogesteger zijn koud geperst, rauw en niet gepasteuriseerd. Het assortiment bestaat uit groente- en fruitsappen, ontbijt smoothies, infused waters, boosters, raw lemonades en notenmelk. vlnr John Mulder, Janet van der Linde en Sanne Merkelbach.
Mathieu Buyssen van Oerlemans, gespecialiseerd in diepgevroren groente- en fruit: in porties verpakkingen, als groentemixen voor soepbereiding en wokken, biologische groenten, aardappelproducten en fruit met bio- certificering, diepvriesfruit voor deserts en smoothiebereiding.
Mathieu Buyssen van Oerlemans, gespecialiseerd in diepgevroren groente- en fruit: in porties verpakkingen, als groentemixen voor soepbereiding en wokken, biologische groenten, aardappelproducten en fruit met bio- certificering, diepvriesfruit voor deserts en smoothiebereiding.
Budelpack presenteerde innovaties voor groente- en fruitverpakkingen. Op de uitstalling demonstreert Frank Pieterse de hersluitbare top van een punnet. Op de uitstalling staat ook Vitavriendje een verpakking met ingrediënten voor een complete babymaaltijd, deze is samen met een diëtiste ontwikkeld.
Budelpack presenteerde innovaties voor groente- en fruitverpakkingen. Op de uitstalling demonstreert Frank Pieterse de hersluitbare top van een punnet. Op de uitstalling staat ook Vitavriendje een verpakking met ingrediënten voor een complete babymaaltijd, deze is samen met een diëtiste ontwikkeld.
Growers Packers Direct introduceert hun nieuwste innovatie Body en Brains. Deze werd samen met compagnon Wander Reijnders (l) van Abarka Packaging Solutions ontwikkeld. De look & feel van de verpakking doet authentiek aan, op de deksel een QR-code die leidt naar informatie over de teler, productspecificaties en recepten. Rechts op de foto staat Jacques Luteijn van Growers Packers Direct.
Growers Packers Direct introduceert hun nieuwste innovatie Body en Brains. Deze werd samen met compagnon Wander Reijnders (l) van Abarka Packaging Solutions ontwikkeld. De look & feel van de verpakking doet authentiek aan, op de deksel een QR-code die leidt naar informatie over de teler, productspecificaties en recepten. Rechts op de foto staat Jacques Luteijn van Growers Packers Direct.
RedOrange Food levert diepgevroren fruit vanuit heel de wereld aan onder andere de retail. vlnr Esther Rops, Lieve Erk, Marthe Vos en Mark Zurink.
RedOrange Food levert diepgevroren fruit vanuit heel de wereld aan onder andere de retail. vlnr Esther Rops, Lieve Erk, Marthe Vos en Mark Zurink.
Tessa Desplenter en Bram Boels van Syros presenteren diverse nieuwe salsa's, dips en avocadoproducten.
Tessa Desplenter en Bram Boels van Syros presenteren diverse nieuwe salsa's, dips en avocadoproducten.
Mirella van de Veerdonk van Enrico met een range van bewerkte regionale producten (tomaten, paprika, olijven) afkomstig uit Mediterrane landen.
Mirella van de Veerdonk van Enrico met een range van bewerkte regionale producten (tomaten, paprika, olijven) afkomstig uit Mediterrane landen.

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven