Donderdag 15 maart werden er in Harfsen gerechten klaargemaakt in een heteluchtballon. Daarbij werden veel Florida-grapefruits gebruikt. Varen met een heteluchtballon is een aparte gewaarwording, maar als de ballon dan ook nog eens gebruikt wordt als een heteluchtoven, wordt het een bijzondere ervaring. De culinaire hoogstandjes werden geserveerd door Angelique Smeinck.
De ballonvaarders.
Angelique Smeink vertelt over de amuse van onder andere rode, gele en witte grapefruit.
Tegelijkertijd ging een andere ballon de lucht in.
Een prachtige landelijke omgeving. De mensen die er wonen, zwaaiden naar ons.
Rolf Vrolijk van Total Produce.
George van Eldik van Vroegop Windig.
We vlogen boven de wolken. Op dit aanrechtje werden de heerlijkste gerechten gemaakt.
We landen in de schemering. Eer dat alles opgeruimd was, was het donker. Maar een ballonvaarder heeft altijd zijn eigen sfeerverlichting bij zich.
Dank je
Er ging iets mis met het versturen van uw bericht. Misschien is het gemarkeerd als spam, u kunt het na het lezen van een aantal andere artikelen later nogmaals proberen.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.